17.3 C
Poreč
Subota, 6 lipnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Od sutra na pulskoj tržnici OPG-ovi u montažnim kućicama

Od sutra na pulskoj tržnici OPG-ovi u montažnim kućicama

Od subote 4. travnja, na pulskoj tržnici postavit će se kućice koje se koriste za vrijeme Adventa u Puli, a koje će ovom prilikom Grad Pula i Pula Film Festival dati na besplatno korištenje OPG-ovima za prodaju svojih proizvoda.
Kućice će biti postavljene na tržnici u centru na kojoj će se nalaziti njih 11, a postavit će se i dodatnih četiri na tržnici na Verudi. Ove aktivnosti poduzete su na temelju posljednjeg naputka Stožera civilne zaštite RH gdje je dozvoljen rad tržnica koje su čvrsti i u potpunosti zatvoreni objekti, imaju prodavaonice i kioske.
Na ovaj način dodatno će se omogućiti kupovanje svježih i zdravih namirnica koje neki stanovnici nisu mogli na drugačiji način nabavljati.

Radno vrijeme bit će, kao i ostalih dijelova tržnice, od 8 do 13 sati, dok su Uskrs i uskrsni ponedjeljak neradni dani.

Bitno je napomenuti svim posjetiteljima pulskih tržnica da je i nadalje nužno strogo pridržavanje mjera i uputa Stožera civilne zaštite RH. Stoga, molimo javnost da poštuje sve preventivne mjere kako bi svojim ponašanjem omogućili trgovcima da rade u ovim iznimno teškim uvjetima, javljaju iz Tržnice d.o.o. Pula.

Mole se kupci da:

– ne stvaraju gužve već da se kreću prema uputama zaštitara ili redara u sklopu tržnice;
– uvažavaju propisanu udaljenost od 2 metra između 2 kupca;
– koriste sredstva za dezinfekciju koja se nalaze u prostoru tržnice, a osobno da dolaze sa svojom zaštitnom maskicom i rukavicama.

 

NAJČITANIJE