7.8 C
Poreč
Ponedjeljak, 27 siječnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA 9. izdanje Kraljeva i Kraljica Stella Marisa

9. izdanje Kraljeva i Kraljica Stella Marisa

LUKA ĆELEBIĆ I MIREN MULVAJ-KOPANI SU 9. KRALJEVI, A ENI I MALU CELIĆ 9. KRALJICE STELLA MARISA ZA  2019. 

U nedjelju 01.09.2019. sa početkom u 14,30 sati, na terenima u Vila Riti-Stella Maris, održalo se 9. izdanje Kraljeva i Kraljica Stella Marisa, prvenstva grada Umaga za klubove, u muškoj i ženskoj konkurenciji u dvojkama.

Ekipa kraljeva i kraljica u Stella Marisu
Ekipa kraljeva i kraljica u Stella Marisu

Ove smo godine imali rekordan broj prijavljenih ekipa u obje konkurencije, 10 u muškoj i 6 u ženskoj. Turnir je kao i svake godine otvorenog tipa, tako da smo ove godine imali i jednu ekipu iz Italije.

Nakon iscrpljujućih borbi, zbog sparine, u grupnim fazama, igala su se polufinala i finala. Sve do finala se igralo na jedan dovine set a finala su odigrana na 2 dobivena seta.

Kod muških titulu su odnijeli par u sastavu Luka Ćelebić i Miren Kopani Mulvaj, inače članovi MOK Umag-CPM Umago, koji su u finalu u uzbudljivom meču, bili bolji od para David Petretić i Maroje Ravnić 2:0 u setovima (32:30, 21:19).

Poredak
Poredak

Kod djevojka, naslov su ove godine odnijele sestre Celić, Eni i Malu, koje su u finalu pobijedile par u sastavu Rudy Renko Ilić i Monica Marušić rezultatom 2:0 (21:10, 21:12)
Ove godine su na turniru sudjelovala i dva naša kadetska para, inače državni prvaci Hrvatske za 2019., u sastavu Alex Ćetojević i Lars Turk, koji su se plasirali na 4. mjesto, te Nicolas Sodomaco i Gabriel Nadal, koji su se plasirali ma 6. mjesto.

Čestitke svim sudionicima 9. izdanja Kraljeva i Kraljica Stella Marisa, te velike čestitke pobjednicima ovogodišnjeg izdanja.

Vidimo se dogodine na 10. izdanju.
Bravo svi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -