20 C
Poreč
Petak, 25 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO AirBaltic najavio nove letove prema Hrvatskoj u postsezoni

AirBaltic najavio nove letove prema Hrvatskoj u postsezoni

Kompanija AirBaltic najavljuje uspostavljanje linije prema Splitu i Dubrovniku u postsezoni unatoč prijašnjim odgodama letova.

Kako smo ranije pisali, kompanija je svoj posljednji let iz Rige prema Splitu obavila još u kolovozu (preciznije, 21. kolovoza) te je sve letove iza spomenutog datuma otkazala za ovu sezonu.

Kompanija je jučer objavila kako će od ovog tjedna nuditi letove prema čak 37 destinacija u Europi, uključujući Dubrovnik i Split. Sudeći prema novom redu letenja, AirBaltic će prometovati na liniji Riga – Split od ovog petka, 18. rujna, jednom tjedno do kraja mjeseca. Direktni letovi na ovoj liniji najavljeni su čak i u listopadu, također petkom, sve do 23. listopada, kada bi ova linija trebala prestati prometovati za ovu godinu.

Isto vrijedi i za liniju Riga – Dubrovnik. Posljednji let kompanija je obavila još 20. kolovoza, te je sve letove nakon tog datuma otkazala. No jučer je, 14. rujna, ponovno uspostavljena veza između ove dvije zračne luke. Letovi bi u postsezoni trebali prometovati jednom tjedno, svakog ponedjeljka, do 19. listopada ove godine.

Linija Riga – Rijeka nije u prometu, dok je linija Vilnius – Dubrovnik uredno prometovala cijelo ovo vrijeme. Posljednji let na ovoj liniji najavljen je za 25. rujan. Nadamo se da AirBaltic neće otkazivati letove u postsezoni prema Splitu i Dubrovniku, kao što je to bio slučaj krajem kolovoza odnosno početkom rujna.

Izvor: Croatianaviation.com 

Foto: Ilustracija

NAJČITANIJE