16.6 C
Poreč
Subota, 6 lipnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica nekategorizirano Alarmantan apel Neda Pinezića, dijelite!

Alarmantan apel Neda Pinezića, dijelite!

Nedo Pinezić, koji je obnašao funkciju predsjednika Zajednice obiteljskog turizma HGK, bio član Projektnog tima za izradu Strateškog plana razvoja turizma Primorsko goranske županije, čan vijeća TZ Kvarnera, član Strukovnog savjeta pri Ministarstvu turizma, predsjednik TZ Otoka Krka, član vijeća Hrvatske udruge putničkih agencija pri HGK, dakle osoba s itekakvim iskustvom u turističkom sektoru, podijelio je na svom Facebook profilu ovaj alarmantan apel:

“MOLIM PODIJELITE AKO SE SLAŽETE”
Ako postoji neki nacionalni stožer za gospodarstvo trebao bi pokrenuti mjeru – da se ODMAH izore cijela Slavonija. Ako nema tko neka mobiliziraju vojsku. Ovo nije šala. Pored takvih uvjeta mi svakodnevno uvozimo hranu iz Italije, Španjolske i ostalih zemalja. Zemlje koje su višestruko jače pogođene epidemijom korona virusa nas hrane !!?? Zato Slavoniju izorati, posijati sve sto treba za hranu, zagarantirati otkup proizvoda. To vam je, gospodo, osnovna mjera koja ima višestruki učinak, da sada ne objašnjavam. NITKO u Hrvatskoj ne smije biti gladan i bez energije. Hrana, voda, energija svima !
(Volio bih da se ovome smijemo na jesen ali bojim se da to neće biti moguće). P.S. u svakoj općini na ruralnom području treba nabaviti sjeme, sadnice, staviti na raspolaganje mehanizaciju i zaposliti ljude na zemlji. SADA !”

NAJČITANIJE