11 C
Poreč
Utorak, 7 travnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ZABAVA Bahra se "pali" na vatrogasce: ''Imaju seksi kacige, imaju crijeva velika…''

Bahra se “pali” na vatrogasce: ”Imaju seksi kacige, imaju crijeva velika…”

Bahru i Sandru Valter je iznenadio pojavivši se u vatrogasnoj uniformi vozeći vatrogasno vozilo pa je Bahra odmah komentirala kako mu odijelo stoji kao saliveno, donosi RTL.

”Kad sam vidjela Valtera u vatrogasnoj uniformi, zaista mu pristaje, ističe se prema njegovoj boji očiju, ima jako, jako predivan pogled, a osmijeh još ljepši”, kazala je Bahra o Valteru, a kada je došao red da dame isprobaju kacige, Bahra je ponovno morala dati svoju kritiku: ”Kaciga nije teška sama po sebi, ali nije rađena po instrukciji moje glave!” zaključila je.

Sandra ju je počela ispitivati ima li inače fetiš na uniforme, a Bahra je kao iz topa rekla da ima, i to na sve uniforme, ali najviše na vatrogasnu. ”Zašto baš vatrogasnu?”, pitala je Sandra. ”Imaju seksi kacige, imaju crijeva velika…”, rekla joj je Bahra, a Sandra ju je pokušala isprovocirati, objasnivši da je željela iz nje izvući da joj se sviđa Valter.

”To znači da ćeš pred oltar s Valterom u njegovoj odori?”. ”Ne! Ako se ja udam za njega, idem u vjenčanici pred oltar”, rekla je Bahra te dodala ukoliko se pojavi neka veza između Valtera i nje, da bi voljela živjeti kod njega. Sandra ju je potom pitala tko joj se više sviđa, Valterov kum ili Valter. ”Kum!”, rekla je Bahra, a Sandra je rekla da će to reći Valteru. ”Pa reci, što onda”, smijala se Bahra.

Bahra i Sandra vozile su se s Valterom u vatrogasnom kombiju kada je Sandra iskoristila priliku i rekla mu da bi se Bahra udala za njega u vjenčanici ako bi on bio u vatrogasnom odijelu.

”Ako se slučajno, samo spontani odabir prema meni i Valteru sastavi da bi iskrica pala, onda bi ja imala svu volju i želju da mu pomognem da bude sretan. A ostalo, ako neće doći do iskrice, onda mu želim ostati dobar i iskren prijatelj”, komentirala je Bahra u kameru. Valter je komentirao da još nije spreman za brak, no Sandra je dalje ispitivala Bahru zna li tko će joj biti kuma na vjenčanju.

”Kum će biti Valterov zapovjednik vatrogasaca, a ti ćeš nam biti kuma”, snašla se Bahra.

NAJČITANIJE