17.5 C
Poreč
Četvrtak, 24 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Bolno za gledati! Miletić se totalno osramotio pred kamerama/VIDEO

Bolno za gledati! Miletić se totalno osramotio pred kamerama/VIDEO

Boris Miletić, gradonačelnik Pule, u nedjelju je iskoristio svoje građansko pravo i pristupio glasovanju za izbore za Europski parlament. Imao je za koga glasovati, njegov stranački kolega Valter Flego, dosadašnji župan Istarski, bio je nositelj liste Amsterdamske koalicije. Obojica su mogli biti zadovoljni i rezultatima izbora s obzirom da je Flego i izborio mandat.

Kada te kamere zateknu nespremnog

No, urnebesan video snimljen je ispred biračkog mjesta. Miletić je stigao u rano jutro, a tamo su ga – posve nespremnog – zatekle kamere. Čini se da ih Miletić nije očekivao ili bar nije očekivao da bi on nešto trebao govoriti. No, morao je i blago rečeno ne da nije prošlo dobro po Miletića, nego je sve to bila blaga katastrofa. Ali, barem nevjerojatno zabavno.
Tako je pokušao novinarki odgovoriti zašto su ovi izbori važni, ali to mu baš i nije pošlo za rukom. I to iz više pokušaja. I svaki put Miletić bi se samo još dodatno zapetljao, dok u jednom trenutku nije shvatio da sve to jednostavno nema smisla i napravio je neočekivano.

Pogledajte kako se Miletić snašao pred kamerama ovdje.

Izvor: 100posto.hr

NAJČITANIJE