Buježi na najljepši način okončali za njih prekrasnu godinu

Nogometaši Buja
Foto: istrasport.eu

Nogometaši Buja danas su na najljepši mogući način okončali za njih prekrasnu 2019. godinu u kojoj su osvojili Kup i Superkup Istre te odigrali povijesnu utakmicu protiv Rijeke u Kupu Hrvatske. Današnjom pobjedom u Gospiću zatvorili su lijepo poglavlje i spokojni odlaze na odmor, piše Istrasport

Na put jutros su krenuli u sedam sati ujutro i to bez Valente, Šoškića (Enisa), Bičanića, Kapulara, Čovića, Jerkana i Horvata u odnosu na početni spisak prije sezone, ali i takvi, sa šest igrača „zaštićenog“ godišta uspjeli su stići do troboda.

Bili su bolja momčad, Mihajlo Bojić dvaput je tresao vratnicu, jednom nogom, a jednom glavom da bi pobjedu donio mladi branič Antonio Bolčević, u 58. minuti, kad je nakon jednog centaršuta iz gužve zabio za 0:1.


GOSPIĆ – Gradski stadion – IV NL NS RIJEKA – 12. KOLO (zaostala utakmica)
SUDAC: Kristijan Radovan (Rovinjsko Selo) POMOĆNI SUCI: Željko Bunčić (Poreč) i Alen Dokuš (Pula) DELEGAT: Zdravko Prpić (Krk)

GOSPIĆ 1991 – BUJE 0:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Bolčević 58′

Žuti kartoni: Petrlić, Škulj, Cindrić, Tomljenović (Gospić 1991) Šoškić, Bojić, Fakin, Krizmanić, Brečević, Bolčević (Buje)

GOSPIĆ 1991: Petrlić, Cindrić, Džemaili, Bašić, Došen, Špoljarić (68. Tomljenović K.), Sertić, Lovrić (86. Butorac), Quni (90. Župan), Didzar, Škulj
Trener: Zoran Vujčić

BUJE: Milanović, Baf, Bolčević, Favretto, Krizmanić, Bojić, Bartolić, Šoškić Elv., Fakin, Prodan, Brečević
Trener: Dalibor Višković