25 C
Poreč
Utorak, 2 lipnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Burić: Istrijani, otvorite oči! IDS je krivac za propast Uljanika i 3.maja

Burić: Istrijani, otvorite oči! IDS je krivac za propast Uljanika i 3.maja

Na današnjoj konferenciji za novinare u Puli u 12.30 sati, predsjednik Nezavisne liste Bura Hrvoje Burić pozvao je Istrijane da otvore oči i da ne glasuju za Amsterdamsku koaliciju na europskim izborima.

-Želim pozvati birače u Istri da ne glasaju za Amsterdamsku koaliciju. Ona želi prevariti birače. Smatramo da je nositelj liste, gospodin Valter Flego, licemjeran i dok se on bori za svoju fotelju u Bruxellesu i traži od Istrijana da glasaju za njega, u to isto vrijeme radnici Uljanika i 3. maja idu na cesti i na burzu radnika. To nikako nije u redu. Dakle, događa se da oni politički krivci koji jesu, a to je IDS, danas prebacuje krivnju na Vladu, a upravo su oni temeljni krivci za ono što se dogodilo Uljaniku i 3.maju, izjavio je Burić danas u Puli.

Komentirao je i Ivana Jakovčića, Danka Končara i Obersnela

-Mali ljudi nadoknađuju novac izgubljen baš zbog političkog dogovora Flega, Obersnela, Končara i Jakovčića. Gospodin Flego želi ući u Bruxelles. Koga mijenja? Mijenja bivšeg europarlamentarca gospodina Ninu Jakovčića. Što će raditi? Boriti će se za interese Istrijana onako kako se borio i Jakovčić kojeg danas nigdje nema. On se brinuo kako se uhljebiti u Afarak, u Nadzorni odbor i dobivati naknade kako bi pogodovao svom prijatelju, tajkunu Končaru, zaključio je Burić.

 

Video zapis današnje konferencije za novinare u Puli možete pogledati ovdje:

Pozivamo Istrane da otvore oči i NE glasaju za IDS i Amsterdamsku koaliciju!

Pozivamo Istrane da otvore oči i NE glasaju za IDS i Amsterdamsku koaliciju!

Gepostet von Nezavisna lista Bura am Donnerstag, 23. Mai 2019

(D.K.)

Foto: Marko Gracin, Novi list

NAJČITANIJE