13.9 C
Poreč
Petak, 29 svibnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Četiri kamp ljetovališta Valamar Riviere «okićena» su ADAC priznanjem Superplatz 2020 

Četiri kamp ljetovališta Valamar Riviere «okićena» su ADAC priznanjem Superplatz 2020 

Četiri kampa kompanije Valamar Riviera, Lanterna Premium Campng Resort 4 zvjezdice, Krk Premium Campng Resort 5 zvjezdica, Baška Beach Campng Resort 4 zvjezdice i prvi puta kamping ljetovalište Istra Premium Campng Resort 5 zvjezdica, predstojeću turističku sezonu počet će s visokim priznanjem ADAC Superplatz 2020.

Prestižno međunarodno priznanje dodijeljeno je Valamar Rvieri  na ADAC Camping Gala večeri održanoj u Stuttgartu, gdje je Istra Premium Camping Resortu dodijeljeno i priznanje u kategoriji inovacije i napretka.

Ponosni smo što se struka Valamarovih kamping ljetovališta i dalje svrstava uz bok najboljih i najkvalitetnijih u Europi. Oznaka ADAC to potvrđuje a ove godine to visoko priznanje nose četiri naša kamping ljetovališta. Istra Premium Campng Resort je prvi kamp Valamar Riviere s pet zvjezdica koji osim priznanja ADAC superplatz  «nosi» i priznanje za ostvarenje najvećeg napretka što ukazuje da se radi o jednom od najboljih kampova na Mediteranu, rekao je po primitku priznanja direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri, Bruno Radoš.  ADAC Superplatz najviša je nagrada kvalitete koju ADAC, najveći europski i njemački autoklub, s više od 18 milijuna članova, godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima. (iV)

NAJČITANIJE