10.2 C
Poreč
Četvrtak, 20 veljače, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Članovi DVD-a i bajkeri Highlanders donirali Društvu invalida Poreč 10.000 kuna 

Članovi DVD-a i bajkeri Highlanders donirali Društvu invalida Poreč 10.000 kuna 

Kreativnoj radionici Društva invalida Poreč protekle subote pridružili su se gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i članovi moto kluba MK Highlanders iz Nove Vasi, te članovi DVD Kaštelir, DVD Višnjan, DVD Vižinada i DVD Tar-Vabriga.

Članovi MK Highlanders ove su godine u sklopu održavanja svog tradicionalnog susreta 14. Bike&Rock Days u Novoj Vasi organizirali prikupljanje dobrovoljnih priloga za  Društvo invalida.

Da sve ne bi ostalo samo na dobrovoljnim prilozima, predsjednik MK Higlanders Mateo Bernobić, u ime kluba Društvu invalida Poreč donirao je iznos od 1.000,00 kn.

Činjenicu da je dobro činiti dobro, prepoznali su i članovi DVD Kaštelir, DVD Višnjan, DVD Vižinada i DVD Tar-Vabriga, koji su se ove godine odlučili odreći sredstava za rad na osiguranju moto susreta u iznosu od 4.000,00 kn i pridružiti se ovoj humanitarnoj akciji. 

Ovo je odličan primjer kako podrška Grada Poreča i MO Nova Vas indirektno na najbolji način biva vraćena zajednici i to upravo najranjivijim skupinama i onima kojima je to najpotrebnije, rekao je gradonačelnik.

Ovim putem želimo se zahvaliti Gradu Poreču i gradonačelniku na podršci koju su nam iskazali u održavanju našeg ovogodišnjeg susreta, na kojem smo u ime Društva prikupljali dobrovoljne priloge. Aktivnim humanitarnim radom nastavit ćemo i dalje i veselimo se budućim zajedničkim druženjima, rekao je Mateo Bernobić, predsjednik moto kluba.

Članovi moto kluba MK Highlanders naši su dobročinitelji i dugogodišnji prijatelji i zahvalni smo im i na dosadašnjim humanitarnim akcijama, a najviše zato što krug dobrote šire i u njega uključuju nove ljude i nove dobročinitelje, pomažući na taj način onima kojima je to stvarno potrebno., rekla je Sandra Brečevac, tajnica Društva koja se, primivši donacije u ime Društva invalida Poreč u svoje osobno i u ime predsjednice Društva Tihane Mikulčić od srca zahvalila svim dobročiniteljima. 

Dobrovoljnim donacijama posjetitelja moto susreta prikupljen je iznos od 4.549,15 kn, tako da sveukupna vrijednost ove humanitarne akcije iznosi 9.549,15 kn. (iV)

NAJČITANIJE

Smatrate li da Nivio Stojnić, bez obzira na ispriku, treba nakon seksističko – vulgarnog ispada podnijeti neopozivu ostavku ili smatrate da i dalje može obnašati dužnost načelnika Općine Tar Vabriga?