10.2 C
Poreč
Četvrtak, 20 veljače, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Članovi Lions kluba Poreč uručili prikupljene donacije za udrugu Happy End –...

Članovi Lions kluba Poreč uručili prikupljene donacije za udrugu Happy End – Azil za pse i mačke u Pazinu

Nakon održane donatorske akcije za udrugu Happy End – Azil za pse i mačke u Pazinu u organizaciji Lions kluba Poreč u porečkom Circolu, gdje su prikupljene donacije u novcu,hrani,dekama i lijekovima u iznosu od preko 20.000 kn, stoji u priopćenju.

Danas su članovi LC Poreč i njihovi prijatelji u Azilu u Pazinu uručili donaciju na Dan zaštite životinja i DAN SVETOG FRANJE ASIŠKOG, koji se smatra zaštitnikom okoliša i životinja, poznat po vegetarijanstvu i privrženosti svim živim bićima, a tom prigodom je Azil i posvećen.

LC Poreč još jednom zahvaljuje svim izvođačima u Porečkom Circolu koji su svoj nastup održali besplatno, udruzi Bau Miao Help iz Buja, Hrvatsko – Njemačkom društvu u Istri, vlasniku trgovine Vetrina, fitnes centru, prijateljima iz Trsta, obitelji Bjelica na velikoj donaciji za lijekove, mnogim udrugama i pojedincima koji su svojim prilozima u novcu i hrani omogućili ovako veliku donaciju koja će omogućiti da psi i mačke u azilu nekoliko mjeseci imaju osiguranu hranu.

“Hvala svima!”, zahvaljuje se predsjednica kluba Anamarija Muzica Saitz.

NAJČITANIJE

Smatrate li da Nivio Stojnić, bez obzira na ispriku, treba nakon seksističko – vulgarnog ispada podnijeti neopozivu ostavku ili smatrate da i dalje može obnašati dužnost načelnika Općine Tar Vabriga?