25.5 C
Poreč
Ponedjeljak, 21 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO COVID-19 širi se kod nogometaša Serie A

COVID-19 širi se kod nogometaša Serie A

Dušan Vlahović, Fiorentina

Penje se na jedanaest broj igrača Serije A koji su pogođeni virusom

Dodatnih četiri igrača Serije A pozitivna su na COVID -19 :Cutrone i Pezzella iz Fiorentine, klub koji je jučer registrirao pozitivnost srpskog reprezentativca U 21 Dušana Vlahovića i klub u kojem igra naš Milan Badelj te Depaoli i Bereszynski iz Sampdorije, klub koji ima trenutno najviše igrača koja su pogođena zarazom, čak su sedam igrača pozitivna.

“Fiorentina najavljuje da su, nakon pozitivnog nalaza Dušana Vlahovića na Koronavirus-Covid-19, ispitali bris nekim igračima koji su pokazivali određene simptoma, pozitivni na bris su se pokazali igrači Patrick Cutrone i Germano Pezzella i fizioterapeut Stefano Dainelli. U dobrom su zdravlju i u njihovim domovima u Firenci “, priopćuju iz kluba.

Pezzella je objavila objavu na Instagramu: ” Od kuće primjenjujem sve upute koje mi je propisalo medicinsko osoblje kluba, simptomi su nestali. Dobro sam i uskoro ću ovo biti samo događaj za sjećanje. U ovom trenutku brinite o vašem zdravlju i o zdravlju vaših najmilijih “, napisao je argentinski branič.

I Cutrone se oglasio na društvenim mrežama “Hvala svima vama na podršci i dirljivim porukama. Dobro sam, trenutno sam kod kuće i slijedim protokol koji su mi preporučili. Pozivam vas da slijedite upute koje nam institucije svakodnevno daju. # Uspjet ćemo! Hvala, Patrick ” Izvor: repubblica.it

Foto: Gianluca di Marzio

 

NAJČITANIJE