5.2 C
Poreč
Utorak, 9 ožujka, 2021
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO '' Danas ću napisati koji redak vezano za Glas Istre. HR....''

” Danas ću napisati koji redak vezano za Glas Istre. HR….”

Jučer je gospodin Milan Nenezić na svom Facebook profilu objavio zanimljivi post. Možda je objava ”uvjetovana” time što je gospodin Nenezić, od administratora  Facebook stranice Glasa Istre blokiran i ne može više komentirati, možda zbog kritičnog osvrta na način  pisanje glavnog urednika Glasa Istre, možda zbog partnerskog odnosa IDS-a i Glasa Istre ili možda zbog toga što nam se približavaju lokalni izbori ? Tko zna ?!
Gospodin Nenezić objavio je i zanimljivo pismo koje ovih dana stiže na kućne adrese Puležana. U pismu se pozivaju građani da 16. svibnja 2021. godine u što većem broju izađu na birališta i konačno zamjene nesposobnu vlast IDS-a.
Pismo proziva i vladajuću stranku u Istri zbog nesposobnosti, lažnog patriotizma i ostalo…
Objavu gospodina Nenezića, fotografije i pismo upućeno Puležankama i Puležanima, prenosimo u cijelosti:
Danas ću napisati koji redak vezano za Glas Istre HR koji me je blokirao samo iz razloga jer sam rekao da je Boris Miletić loš gradonačelnik i političar. Kao prvo osvrnuo bih se na jučerašnji sramotni tekst urednika GI Roberta Franka koji očito koristi javni mediji za blaćenje onih od kojih IDS – Istarski Demokratski Sabor i Boris Miletić imaju straha. U ovo slučaju to je bio član SDP Pula i član SDP Hrvatske te pretendent na mjesto župana Istarske županije gospodina Danijel Ferić.  
Onakav tekst kakav je jučer pustio gospodin Franka u Glasu Istre je dno dna novinarstva. Inače ako me sjećanje ne vara Franku to nije prvi put, i sama struka i krovna institucija RH novinarstva osudila je gospodina Roberta Franka za grubo kršenje novinarski načela kada ga je HND-u prijavio Davor Mišković ne tako davne 2018 godine.
Nego da ne dužim, danas mi je zapao za oko tekst u Glasu Istre pod naslovom “Leci, pisma i transparenti”, zanimljivo je da je članak pisan pod ručnom kočnicom i to na 5. zubu ručne i bez iti jedne fotografije uz tekst. Pa moji dragi Glasovci ako vi nemate fotografija, ja ću Vam ih staviti u ovaj tekst. I ne nije u pitanju nova politička opcija kako tendenciozno navodi novinarka, nego to je opravdan, demokratski i politički korektan bunt Puležana koji će na ovim lokalnim izborima izaći u velikom broju i pomesti jednim za uvijek nesposobni, korumpirani IDS – Istarski Demokratski Sabor
Ovo je tek početak demokratskog, politički korektnog i građanskog odgovora IDS – Istarski Demokratski Sabor od strane nezadovoljnih građana Pule, jer nitko ne može spriječiti građane Pule da demokratskim putem kažu ono sto misle.
Foto: Facebook ( MASA Istra)

NAJČITANIJE