21.6 C
Poreč
Srijeda, 5 kolovoza, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Dario Juričan poručije Todoriću: 'Podržavam tvoje kukanje'

Dario Juričan poručije Todoriću: ‘Podržavam tvoje kukanje’

Ivice Todoriću, znam da teško živiš, evo i udruge su već počele sakupljati za tebe i obitelj higijenske potrepštine, odjeću, obuću i hranu, napisao je, donosi Večernji.

Za tešku siutaciju u kojoj se nalaze Ivica Todorić i njegova obitelj, razumijevanja ima Dario Juričan koji mu je podršku uputio preko svoje Facebook stranice ‘Želim biti Milan Bandić predsjednik RH’.

“IVICE, SAMO ROKAJ!
Ivice Todoriću, znam da teško živiš, evo i udruge su već počele sakupljati za tebe i obitelj higijenske potrepštine, odjeću, obuću i hranu. Ja kao jedini kriminalac u ovoj zemlji podržavam tvoje kukanje na TV-u i kako onda nakon toga nježno furaš ovu mečkicu po gradu. Može ti se, Ivice, samo rokaj.”  – poručio je Juričan.

Inače, prije tjedan dana Todorić je dao intervju za RTL u kojem je otkrio kako on danas živi.  – Teško, mislim, pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju – kazao je Todorić i dodao da se njegova kćer dok ga nije bilo ‘snalazila jadna da preživi’.

NAJČITANIJE