16.6 C
Poreč
Subota, 6 lipnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO DND Poreč: Virtualna izložba povodom Dana grada Poreča

DND Poreč: Virtualna izložba povodom Dana grada Poreča

Bez obzira što su u zadnje vrijeme socijalni kontakti svedeni na minimum i na opreznu daljinu, za kreativce iz DND-a to ne predstavlja problem. Dapače! Rađaju se nove ideje i nove inicijative, pa su povodom nadolazećeg Dana grada Poreča za porečku djecu ”izmislili” nešto novo. Poziv DND-a upućen djeci i roditeljima prenosimo u cijelosti: 

Draga djeco i roditelji,
Želimo za Dan grada pripremiti virtualnu izložbu dječjih radova pa vas pozivamo da crtate, slikate, pišete (pjesme, pjesme u prozi , crtice…) na temu „Ljudi moga grada“.
Što biste crtali, o čemu pisali kad ste, silom prilika, već danima u kući?
Možemo skupa: zažmirite i pokušajte se sjetiti šetnje svojom omiljenom ulicom u gradu. Što vidite u toj ulici? Djecu u igri, odrasle koji obavljaju neki posao, ljude u šetnji s djecom, ribare u barkama na pučini, slastičare koji nude sladoled, djecu ili odrasle koji plešu, pjevaju, smiju se, cvijeće na onom lijepom balkonu nad kojim se nadvila žena koja ga zalijeva…… pustite sjećanjima da naviru.
Kada vaš rad bude spreman, ako je likovni, trebat će ga fotografirati, literarni rad ukucati u kompjuter, pa zajedno s vašim podacima (ime, prezime i dob djeteta, kontakt roditelja) do 20. travnja 2020. godine poslati na adresu elektroničke pošte: dnd.porec1996@gmail.com
Ako vam nešto nije jasno, nemate mogućnost poslati rad elektroničkom poštom ili imate kakvo god drugo pitanje, zovite nas na 091/113 3334 radnim danom od 9 do 16 sati.
I, ostanite doma. Voli vas DND.

NAJČITANIJE