18.5 C
Poreč
Četvrtak, 16 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Donato Bernobić potpisao novi ugovor s Istrom 1961

Donato Bernobić potpisao novi ugovor s Istrom 1961

Istra 1961 je danas objavila kako je potpisan novi ugovor s mladim igračem s poluotoka. Radi se o Donatu Bernobiću, mladom reprezentativcu iz Poreča koji je karijeru započeo u Funtani.

Nakon toga, 2012. godine prelazi u porečki Jadran, a nakon nove dvije godine pristupa prvoligašu iz Rijeke. U Istru 1961 dolazi u ljeto 2015. te je tamo do danas uz kratku epizodu u Rijeci. Reprezentativni poziv dolazi mu 2018. kada i potpisuje stipendijski ugovor koji je i bio uvertira ovom današnjem.

Ako Vas zanima, izjavu Javiera Morana možete pogledati u videu, a Donato, kako će mu i pisati na dresu, rekao je: „Prije svega, jako sam zadovoljan što sam dobio ovu prigodu i što je klub u meni nešto vidio. Na meni je sad da još bolje radim i treniram kako bih to opravdao“, rekao je, između ostalog, nakon potpisa Bernobić, sigurno jedan od najtalentiranijih mladih seniora u klubu.

Bernobić je jedan od posljednjih testova inteligencije za pulsku struku. Naime, ako mladi reprezentativac uzornog ponašanja i nedvojbene kvalitete ne dobije prigodu u seniorskom sastavu, onda je jasno da nešto ozbiljno nije u redu. Izvor: Istrasport.eu

Foto: Sportnet – RTL

NAJČITANIJE