12.6 C
Porec
Nedjelja, 15 prosinca, 2019
iVijesti banner
Naslovnica CRNA KRONIKA Evo zašto je Zagrepčanin ubio mladog Nijemca

Evo zašto je Zagrepčanin ubio mladog Nijemca

E. S. je jutros doveden u Državno odvjetništvo u Puli. Dovoljno je bilo što se žrtvi nije sviđala njegova neobična frizura, odnosno dreadlocksi, da 32-godišnji Zagrepčanin potegne nož i ubije čovjeka. Navodno to je razlog zašto je E. S. iz Zagreba, koji je policiji otprije poznat zbog nasilja i droge, u utorak navečer oko 22.40 na Fažanskoj cesti kraj Pule jednim ubodom u srce usmrtio 23-godišnjeg turista Patricka Bessingera iz Bavarske. Sve je počelo u jednom od beach-barova na obližnjoj plaži Hidrobaza, piše Jutarnji.

Ondje je, navodno, svađa počela, a onda je Zagrepčanin slijedio mladog turista do pekare na Fažanskoj cesti, gdje ga je ubo nožem točno u srce. Patrick je nakon toga pobjegao na obližnju terasu restorana Lavanda, gdje je u 22.57 pozvana hitna pomoć, koja ga je reanimirala i s pulsom odvezla u pulsku bolnicu. Međutim, nije mu bilo spasa. Preminuo je oko 1.45 sati, piše Jutarnji.

Istodobno je na teren izašla i policija, koja je pročešljala čitavo područje u potrazi za ubojicom, koji je pobjegao s psićem. Sat i pol kasnije lociran je i uhićen usred kampa Brioni na obližnjoj Puntiželi, piše Jutarnji.

Foto: Danijel Bartolić/ CROPIX

 

NAJČITANIJE

- Advertisement -