15.5 C
Poreč
Srijeda, 8 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Fakultet informatike u Puli predstavio programe na Info pointu 

Fakultet informatike u Puli predstavio programe na Info pointu 

Fakultet informatike u Puli predstavio je svoje programe preddiplomskog i diplomskog studija na Info pointu koji je bio aktivan u petak 13. 9.  na Narodnom trgu u Puli.

Na INFO POINTU su  studenti i profesori Fakulteta informatike, Sveučilišta Jurja Dobrile  u Puli pružili  informacije o uvjetima upisa i o programima Fakulteta.

Studentima su se pridružili dekan Fakulteta informatike u Puli  izv. prof.dr.sc. Giorgio Sinković, prodekan za nastavu i studente doc.dr.sc. Darko Etinger i voditelj stručne prakse dr.sc. Nikola Tanković.

Na Fakultetu informatike u Puli sve do 17. rujna traju upisi za redovan trogodišnji preddiplomski sveučilišni studij informatike na kojem ima još mjesta za redovan i izvanredan studij. Krajem mjeseca rujna i početkom listopada počet će upisi za diplomski studij, na kojem ima mjesta za 40 redovnih i 20 izvanrednih studenata.Nastavnici prate sklonosti studenata te ih tijekom studija usmjeravaju prema područjima za koje pokazuju posebne sklonosti. Završeni studenti informatike neće imati problema sa zapošljavanjem. To potvrđuje i trenutno stanje jer velik dio njih pronalazi posao i prije nego završe studije. Studijski  programi prilagođavaju se i prate jednu od najbržih stopa razvoja koju ima informatičko komunikacijska tehnologija

Poziv na upis

  • rujanski rok traje do 17. rujna 2019. u 15 sati
  • upis se vrši putem nacionalnog IS-a Postani student

Više informacija na webu: https://fipu.unipu.hr

NAJČITANIJE