Fešta Moele – fešta od jutra do sutra!

Fešta Moele 2019
Fešta Moele 2019

Preko 100 volontera se trudilo da i ova Fešta Moele bude zapamćena po dobroj hrani, piću i zabavi koja je trajala od jutra pa sve do duuuugo u noć.

Fešta Moele 2019
Fešta Moele 2019

To je jedna u nizu humanitarnih pučkih fešta u Umagu, koja je već tradicionalno i najuspješnija! Od samog jutra pa sve do kasnih večernjih sati, marljivi volonteri, na čelu s organizatorima MO Moela, pripremili su mnogobrojne sportske i rekreativne aktivnosti. Nije izostala i sjajna gastro ponuda uz pregršt zabave i iznenađenja.

Fešta je službeno započela u 14:00 h na plaži Afrika, a cjelodnevni zabavno-sportski program je započeo biciklijadom i turnirom u odbojci na pijesku sa startom u 11h. Mislili su i na najmlađe jer je i nogometni turnir za djecu započeo tada.

Za one koji se više vole zabavljati u hladu turnir u Briškuli i Trešeti je započeo u 14h.

Memorijalni plivački maraton, koji je ujedno prikupio i najviše zainteresiranih. započeo je u 17h, dok je Kup Moela seniori započeo u 18h.

Niti ribolova nije nedostajalo. Podvodni je ribolov započeo u rano jutro, sa završetkom uz vaganje ribe u kasnim popodnevnim satima, dok je ribolov na sviću započeo u 21 h.

Ipak, velika većina je došla radi druženja, zabave i gastro ponude. Lignje, pedoći, srdele, tuna steak, bakalar ili ipak nešto “na žlicu” – za svakoga se pronašlo po nešto. Zanimljiva je bila navala na štand sa palačinkama čim se otvorio. Moramo priznati – bile su odlične!

Gastro Ponuda Fešte Moela
Gastro Ponuda Fešte Moela

Zabava do dugo u noć je osigurao FunBoxBand. Zaista su podigli sve prisutne na noge nizanjem domaćih i stranih hitova.

Zabava uz Funbox band
Zabava uz Funbox band

Nadamo se da ste i vi bili dio prekrasne humanitarne priče MO Moele!

L.R.