29.9 C
Poreč
Utorak, 11 kolovoza, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO (FOTO) Aquapark Istralandija je treći u Europi, a peti u svijetu

(FOTO) Aquapark Istralandija je treći u Europi, a peti u svijetu

Rangiranje Travellers’ Choice 2020, posvećeno vodenim parkovima, koje je objavio najvažniji internetski portal za ocjene izvrsnosti kvalitete u svijetu, potvrdio je da je Aquapark Istralandia, u konkurenciji više od 300 vodenih parkova, treći vodeni park u Europi. Europsko brončano odličje “doprinjelo” je da je Istralandija, u svjetskoj konkurenciji vodenih parkova, zauzela odlično peto mjesto.

Prema Travellers Choice ljestvici za tematske i vodene parkove, Istralandia je ponovno u Top 10 europskih vodenih parkova broj jedan u Hrvatskoj.

Osvojeno treće mjesto u Europi za Istralandiju je znak o sve većem uvažavanju javnosti posebno u složenost ovogodišnje sezone “okovane” koronavirusom vodeći brigu sa zadatkom ponude zabave i poštivanjem sigurnosnih protokola i epidemioloških mjera, rekao nam je ravnatelj Istralandie Silvio Kraljević. Postigli smo cilj koji je Istralandia “uspjela” osmisliti korištenjem atrakcija i usluga temeljenih na jednostavnim „pravilima igre“, čuvajući formulu parka, uspješan spoj zabave i razonode za sve ljubitelje vodenih atrakcija, a vodeći brigu o savršenoj čistoći, u skladu sa najvišim higijenskim normativima i besprijekorne sigurnosti za sve ljubitelje vodenih užitaka.

Ravnatelj Istralandie naglasio je da priznanja vraćaju zaposlenicima nadu da kvaliteta uvijek pobjeđuje jer prepoznaje trud i stalna ulaganja u području usavršavanja osoblja, ljubaznosti i profesionalizma, brige za zelenilo, zabave i raznolikosti animacijskih programa, reda, čistoće i kvalitete vode iz bazena, bogate i raznolike gastronomske ponude, nove adrenalinske atrakcije najnovije generacije, naglasivši da se vlasnici Istralandie
zahvaljuju svim zaposlenicima na novom postignuću i dijele veliki internacionalni uspjeh, 20-tu nagradu po redu sa cijelim timom Istralandije koji predstavlja veliki turistički uspjeh za Istru i Hrvatsku.

U europskoj konkurenciji vodenih parkova ove godine prvi je Siam Park, Adeje, Tenerife iz Španjolske, drugi je park Aqua Dome, Traliee iz Irske, a treći je Aquapark Istralandia iz Hrvatske.

U svjetskoj konkurenciji vodenih parkova “pobjednik” je Siam Park, Adeje, Tenerifee iz Španjolske, drugi je Waterbom Bali, Kuta iz Indonesije , treći je Atlantis Aquaventure Waterpark, Dubai iz UAE, četvrti je Aqua Dome, Traliee iz Irske, a peti je u svjetskoj
konkurenciji Aquapark Istralandia iz Hrvatske. (iV)

NAJČITANIJE