14.5 C
Porec
Ponedjeljak, listopad 14, 2019
iVijesti banner
Naslovnica ZABAVA Galižanska noć s grupom ''Učiteljice''

Galižanska noć s grupom ”Učiteljice”

I ovog srpanjskog tjedna Vodnjansko ljeto nudi raznovrstan program. U sklopu zabavnog programa srijedom u Barbarigi, 24.07. nastupiti će Duo Melody, ali i ostatak tjedna u Barbarigi je u znaku glazbe i dobre zabave!. Od 24.-28.07. održati će se drugi po redu glazbeno umjetnički eko festival „Escape the city“ u organizaciji udruge Sub Pokret – Sub Movements u suradnji s udrugama “Eko Muzej – Istrian de Dignan“, Unity TWG, Zelenom Istrom, Čarobnjakovim šeširom i Cirkobalkana.

Ove vas godine očekuje raznoliki dnevni program, cirkuske izvedbe, veliki broj raznovrsnih radionica (hodanje po slacklineu, svila, žongliranje, cirkuske radionice, radionica ronjenja pod vodstvom ronilačkog kluba Loligo Vodnjan, facepainting i baloon majstorije, radionice izrade papira, Upcyclinga, organske kozmetike, sound system workshop…) i poučnih predavanja, kino nad otvorenim nebom, zabavni i edukativni program za djecu te međunarodne i domaće reggae-dub legende.

Četvrtak u Peroju je u tradicionalnom enjoyperoj su besplatni! Start u 21 sat, ali prije samog koncerta, za čistu perojsku plažu, zabavu i vrijedne nagrade čistimo i trčimo. Riječ je o „ploggingu“ iza čijeg se naziva krije jedan novi skandinavski trend koji brigu o tijelu spaja s brigom o okolišu. Plogging je, dakle, trčanje tijekom kojeg se čisti okoliš. Start utakmice na Martulini je u 19h sati, a svi koji propuste ovu prvu plogging utrku, mogu se priključiti još 01.8., 08.8. i 15.8. Onaj tko u sat vremena skupi najviše smeća pobjednik je utrke. Organizatori osiguravaju piće, rukavice i vreće za smeće svim sudionicima, a bogate sponzorske nagrade predviđene su za prva 3 mjesta. Trči se u dvije kategorije: odrasli i djeca do 14 godina.

Istu večer u sklopu Art-kina Cineast u staroj vodnjanskoj uljari s početkom u 21:30 h filmoljupce očekuje novi naslov u sklopu kina pod zvijezdama. Riječ je o filmu “Dogman” snimljenom prema istinitoj priči koja se odvila prije 30 godina. U petak 26.07. na perojskoj placi održati će se plesna večer uz Duo Nevera. Ovaj vodnjanski vikend u znaku je motora i rock & rolla! Od 26.-27.07. na prostoru sajmišta u Vodnjanu održava se 14.-ti po redu „Biker’s meeting“!

U nešto drugačijem glazbenom repertoaru zabavljati će se Galižanci ove subote 27.07. uz tradicionalnu Galižansku noć i grupu „Učiteljice“. Program započinje u 21 sat na rukometnom igralištu a koncert se ne naplaćuje.

NAJČITANIJE

- Advertisement -