7.5 C
Poreč
Ponedjeljak, 25 siječnja, 2021
iVijesti banner
Naslovnica GRAĐANI PIŠU Građanin raskrinkao Miletićevo prebacivanje krivice na Vladu zbog Uljanika

Građanin raskrinkao Miletićevo prebacivanje krivice na Vladu zbog Uljanika

Nakon što smo objavili tekst ”Tragikomično! Miletić optužio Vladu zbog Uljanika”, javio nam se građanin iz Labina.

Uz njegovu suglasnost, njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

To je klasična retorika i ideološki kontekst IDS-a. Nakon što se više ne mogu hvaliti da je “Istra najrazvijenija regija”, onda ganjaju ustaše ”naokolo” ili napadaju Vladu RH da su oni krivi za sve, pa i za Uljanik.

Miletić je javno govorio još prije 20-tak dana da IDS nije nikada preskočio zid Uljanika te je isticao da oni ne znaju što se u Uljaniku dešava.

Ukoliko jedan gradonačelnik to ne zna, onda ga nije briga što se događa s najvećim gospodarskim subjektom u gradu koji neposredno ili posredno veže za sebe egzistenciju oko petnaest tisuća ljudi, što onda može interesirati takvu gradsku vlast? Ne treba zaboraviti da je prvi izabrani strateški partner Uljanika bio Končar, koji je unaprijed najavljivao da će jedan dio prostora brodogradilišta pretvoriti u marinu za velike luksuzne jahte i još tamo sagraditi hotele, stanove apartmane za tržište.

Za one koji ne znaju kako izgleda PU zaljev, treba još jednom objasniti da je PU zaljev u obliku potkove gdje je na lijevoj strani već sve u vlasništvu Končara, a na desnoj strani je brodogradilište, tj. nitko ne može na lijevoj strani graditi luksuzne hotele, ako ti hoteli gledaju preko zaljeva na brodogradilište.

Glavni suradnik Končara bio je IDS-ov šef Jakovčić, a IDS-ovci ne znaju baš ništa o tome? U takvu priču ni najgluplji ne bi povjerovali.

Adriano Kiršić, Labin

Uredili: ivijesti.hr

Foto: Duško Marušić/ PIXSELL – poslovni.hr

NAJČITANIJE