29.9 C
Poreč
Utorak, 11 kolovoza, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Gradonačelnik Poreča čestitao je kuglašicama ŽKK Poreč na tituli viceprvakinja Hrvatske

Gradonačelnik Poreča čestitao je kuglašicama ŽKK Poreč na tituli viceprvakinja Hrvatske

Osvajanje titule viceprvakinja Hrvatske kuglašica ŽKK Poreč bio je veliki, i jako dobar razlog, da gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i njegov zamjenik Elo Štifanić kuglašcama Poreča čestitaju na uspjehu.

U Maloj vijećnici Grada Poreča Peršurić i Štifanić primili su porečke kuglačice, njihovu trenericu Ružicu Močibob i predsjednika kluba Marina Poropata.

Sezona je zbog epidemije koronavirusa bila specifična i krajem lipnja odigrano je, nakon tromjesečne pauze, posljednje prvenstveno kolo. Budući su kuglašice Poreča osigurale drugo mjesto u prvenstvu Hrvatske ukazala se prigoda da i mlađe kuglašice u ekipi pokažu svoje mogućnosti u kuglanju.

Gradonačelnik Peršurić izrazio je zadovoljstvo uspjehom porečkih kuglašica naglasivši da odličnim rezultatom u natjecanju promoviraju sebe, klub i grad. Potrebno je puno odricanja da bi se ostvario takav rezultat pa se zahvaljujem vama, vašoj trenerici Ružici Močibob i svima koji stoje iza vas u klubu kojeg ste osvajanjem titule viceprvakinja Hrvatske podigli na visoku raznu.

Zahvalivši se na prijemu, trenerica Ružica Močibob naglasila je da je ponosna na cure i na klub. Među kuglačicama vlada odlična, obiteljska, atmosfera što je dodatni motiv da bi se unatoč napornom tempu ostvarili što bolji rezultati.

Osvajanjem titule viceprvakinja Hrvatske kuglašice Poreča plasirale su se u natjecanje za Europski kup, koje će se početkom listopada održat u Bolzanu. (iV)

NAJČITANIJE