6.7 C
Poreč
Ponedjeljak, 18 siječnja, 2021
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Hrvatski rukometni kauboji u Poreču su počeli pripreme za Svjetsko prvenstvo

Hrvatski rukometni kauboji u Poreču su počeli pripreme za Svjetsko prvenstvo

Porečki hotel Diamant tradicionalno je, već godinama, domaćin priprema hrvatske rukometne reprezentacije.

Pripreme hrvatskih rukometaša pod komandom Lina Červara za nastup na Svjetskom
prvenstvu, koje će se od 13. do 31. siječnja iduće godine održati u Egiptu, počele su u Poreču, a održat će se u dva kruga.

Do posljednjeg dana ove godine, 30. prosinca, u Poreču će se u prvoj fazi pripremati 18 igraća među kojima neće biti igraći koji igraju u europskim ligama i koji će nastupiti u svojim klubovima na Final Fouru Lige prvaka koji će se igrati 28. i 29. prosinca u Koelnu a koji će se reprezentaciji u Poreču priključiti na Novu godinu, 1. siječnja 2021. godine.

U sklopu priprema rukometna reprezentacija Hrvatske odigrat će dvije utakmice EHF Euro Cupa protiv Španjolske, prvu u Poreču 5. siječnja u dvorani na Žatiki, a drugu 9. siječnja u Madridu.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Umagež, Lino Červar u Poreču ne skriva lagane probleme na početku pripreme reprezentacije u Poreču naglasivši «utjecaj» korone, koja utječe na formu, treniranje i netreniranje igraća izrazivši nadu da će «problemi» brzo nestati.

Pripreme hrvatske rukometne reprezentacije u Poreču pod «kapom» izbornika Lina Červara
prati stručni stožer od deset članova kojima se priključio i Matija Bilušić trener vratara,
donedavni član stožera ženske seniorske rukometne reprezentacije Hrvatske koja je u Danskoj osvojila brončano odličje.(iV)

NAJČITANIJE