25.5 C
Poreč
Srijeda, 8 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA I Novigrad dezinficira prometnice i javne površine  

I Novigrad dezinficira prometnice i javne površine  

U skladu s odlukom Stožera za civilnu zaštitu Grada Novigrada o prevenciji širenja zaraze koronavirusom, djelatnici novigradskog komunalnog poduzeća «Neapolis» i umaškog «6.Maj» započeli su primjenom preventivnih mjera dezinfekcije ulica i javnih površina na najprometnijim prostorima šireg središta Novigrada.

Dezinfekcija ulica i javnih površina obavljat će se svakodnevno poslije 20 sati, u večernjim i noćnim satima, rekao nam je član Uprave Neapolisa Patrik Fabac. U prvoj akciji dezinficiranja tročlana ekipa «Neapolisa» obišla je u večernjim satima proteklog petka sva mjesta koja, tijekom dana, Novigrađani najčešće obilaze i «koriste».

Dezinfekcija gradskih ulica i javnih površina obavit će se specijaliziranim vozilom komunalnog poduzeća «6. Maj» dok će, vozilu nedostupne prometne površine, dezinfekciju frekventnih površina obaviti djelatnici «Neapolisa». Kako je naglasio Fabac aktivnosti na dezinficiranju javnih prostora Novigrada nastavit će se i dalje a obavit će se i «pojačane» aktivnosti kako bi se onemogućilo, za dobrobit Novigrađana, okupljanje na javnim prostorima Grada. (iV)

« 1 od 8 »

NAJČITANIJE