23.5 C
Poreč
Ponedjeljak, 21 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica GRAĐANI PIŠU IDS-ovac koji je nategao kozu! Radila je NE-NE umjesto ME-ME/ Piše Otac...

IDS-ovac koji je nategao kozu! Radila je NE-NE umjesto ME-ME/ Piše Otac Manus

Nebo je bilo zapaljeno sunčevim blještavilom. Vraćao sam se iz šume u kojoj sam znao satima opuštati dušu i masirati je ljepotama istarskog zavičaja. Svakakvih sam se užasa nagledao u životu, stoga sam nerijetko osjećao poziv šume da se izgubim u njoj i ispričam joj sve što me muči. Tada sam još vjerovao da sam u životu vidio perverzije kakve ni najbolesnija mašta ne može proizvesti, no bio sam u krivu.

Nakon što sam izašao iz šumske utrobe pretrpane stablima, naletio sam na pašnjak koji se nalazio nedaleko od jednog istarskog sela i ondje ugledao prizor od kojeg sam izgubio povjerenje u vlastite oči. Protrljao sam ih nekoliko puta i ošamario se nekoliko puta. Mislio sam da sanjam, ali ne. Usred pašnjaka stajao je preznojeni tridesetogodišnjak sa šeširom na glavi i hlača spuštenih do koljena. Držao je kozu za rogove i zabijao se u nju straga što je silovitije mogao. Blejala je ”NE-E-E, NE-E-E, NE-E-E” umjesto ME-E-E, ME-E-E, ME-E-E. Njezino meketanje, odnosno ”neketanje” paralo je moje bubnjiće kao što geler para meso. Nakon što sam se odledio, okrenuo sam se i pojurio nazad u šumu. Trčao sam sve dok se nisam onesvijestio.

Prošlo je nekoliko godina od tog događaja zbog kojeg sam nerijetko imao noćne more. Ipak, dogodilo se nešto novo što je unijelo dodatan nemir u moj život. Taj se gospodin učlanio u IDS i tako zauzeo važnu poziciju u gradu. Kada god bih vidio u novinama njegovo lice, sjetio bih se one nesretne koze. Doduše, s vremenom mi je i počeo ličiti na nju, ostavljati iracionalni dojam da su tijekom njihovog intimnog odnosa njeni geni prešli u njega, no to je bila samo moja suluda percepcija.

Jedan meni blizak prijatelj, bivši IDS-ovac koji je prisustvovao zapošljavanju spomenutog, ispričao mi je kako je izgledao njegov razgovor za posao.

-Si šljutav?–upitao ga je u svom uredu jedan IDS-ov lokalni šerif, inače betonar po zanimanju. – Reči istinu. Ko si šljutav, ni problem. Samo se učlani u IDS i ćeš biti gazda onima pametnijima od sebe. Nisi finija školu? Ni problem. Samo se učlani u IDS i ćeš biti šef onima ča su je finili.

Ovaj je samo kimnuo glavom, nakon čega je lokalni šerif izvadio papir na kojem je dotični ostavio svoj vlastoručni potpis.

Nije prošlo ni šest mjeseci, a već je gospodin kozojeb uhvaćen kako masturbira na radnom mjestu i to baš na kozu koja se nalazi na logu IDS-a. Bez imalo milosti, odmah su mu uručili otkaz.

Dragi čitatelji, zajebavam vas. Ništa od navedenog nije istina. Nadam se da vas je ova satirična fiktivna pričica bar malčice nasmijala, usprkos tužnom životu u predivnoj Istri koja tone poput Uljanika.

Otac Manus

NAJČITANIJE