6.6 C
Poreč
Nedjelja, 19 siječnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Istralandiji novo europsko priznanje

Istralandiji novo europsko priznanje

 

Stižu odlične vijesti o  novoj  nagradi  međunarodnog karaktera za aquapark Istralandia. Ovog puta priznanje dolazi iz Pariza sa najznačajnijeg europskog sajma atrakcija Paris 2019  IAAPA EXPO EUROPE održanog u suradnji sa Kirmes & Park Revue International  iz Njemačke.

Na gala večeri  održanoj u tematskom parku „Parc Asterix“ , Plailly , Paris dodijeljena je Istralandiji nagrada European Star Award 2019 –Europe’s Best thrill water slide za osvojeno treće mjesto u kategoriji najuzbudljivijih europskih vodenih tobogana. O dodjeli visokog priznanja Istralandiji odlučio je u konkurenciji 300 aquaparkova internacionalni nezavisni ocjenjivački sud od 43 člana iz Njemačke, Italije, Španjolske,Belgije, Švicarske, Nizozemske ,Velike Britanije,Francuske, Austrije, Poljske ,Švedske, Turske, SAD i Rusije ocjenivši kvalitetu, uzbudljivost i sigurnost vodenog tobogana Space Combo u Istralandiji dodjelivši mu treće mjesto.

Kada se zna da u Europi djeluje 300 aquaparkova , a u našem najbližem okruženju u  Italiji ima više od 110 aquaparkova nagrada za iskorak u dijelu uvođenja atrakcija sa pojačanom dozom uzbuđenja i visokog adrenalina nagrada je značajna za nezaustavljivi uspjeh aquaparka Istralandia naglasio je voditelj vodenog parka Istralandia Silvio Kraljević kojemu je u Parizu uručena nagrada.

Aquaparku Istralandia u šestoj godini postojanja ovo je već 19 nagrada osvojena na lokalnom,regionalnom, nacionalnom i internacionalnom nivou što je dokaz da kvalitetni sadržaji uz veliki trud i zalaganje tima Istralandia, uz stalno ulaganje u poboljšanje kvalitete usluga, uvođenja novih atrakcija i uspješno upravljanje donosi siguran uspjeh.

NAJČITANIJE

- Advertisement -