10.9 C
Poreč
Ponedjeljak, 19 travnja, 2021
iVijesti banner
NaslovnicaAKTUALNOIz riječkog Three Monkeysa poručili: “HDZ-ovci su nepoželjni u našem baru!”; Komentari...

Iz riječkog Three Monkeysa poručili: “HDZ-ovci su nepoželjni u našem baru!”; Komentari su urnebes!

Povodom nagrade koju nam je uručio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri a ta nagrada je da caffe barovi od ponedjeljka mogu prodavati kavu za van (do sada su mogle pumpe, frizerski saloni, kiosci itd) imamo zamolbu za sve članove, glasače i simpatizere hdza.

Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše vlade i vaseg premijera molimo v(ne zasluzujete veliko a) da ne dolazite u naš bar jer ovdje niste dobro došli.”, započinje svoje obraćanje javnosti vidno ogorčeni i uznemireni vlasnik riječkog Three Monkeys coctail bara te nastavlja nizati razloge svog nezadovoljstva.

Nezadovoljstvo ugostitelja, pa tako i vlasnika i djelatnika Three Monkeys bara, sasvim je razumljivo. Već “ptice na grani” pjevaju o nelogičnim odlukama Nacionalnog stožera glede ugostiteljske djelatnosti i zatvaranja kafića i restorana, dok je istovremeno nekim drugim (trgovačkim) djelatnostima dozvoljeno da preuzmu dio usluga koje nude kafići i restorani.

Ipak, oštrina neuvijenog obraćanja djelatnika Three Monkeys bara poprilično je iznenadila mnoge, pa je objava naišla na niz reakcija koje, nažalost, neće doprijeti do šire javnosti jer su se iz tog coctail bara odlučili na – brisanje komentara.

Šteta što su komentari obrisani, prvenstveno jer je time pratiteljima lokala ali i široj javnosti uskraćena demokratska razmjena mišljenja odnosno  reakcije na jednu javnu objavu kakva još nije zabilježena, koliko je nama poznato, u Lijepoj našoj…

Izvor: Riportal

Foto: FB Three Monkeys

NAJČITANIJE