28.2 C
Poreč
Petak, 10 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Kakvo nas vrijeme očekuje ovih dana?

Kakvo nas vrijeme očekuje ovih dana?

Slijedi novo pogoršanje vremena uz jačanje juga i orkanske udare. Sredinom dana očekujemo kišni val kao i visoku plimu. Vrijeme se neće smiriti ni početkom tjedna!

Pogledajte prognozu vremena IstraMet-a:


NEDJELJA
 – Pretežno oblačno i nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu i grmljavinske pljuskove, naročito sredinom dana kada očekujemo glavninu pogoršanja vremena. Lokalno su izgledne vrlo obilne količine kiše. Puhat će umjereno i jako jugo, u noći i prijepodne na moru s olujnim i orkanskim udarima. Danju će postupno okrenuti na jugozapadnjak te prema večeri slabiti. Moguća je izraženija plima. Jutarnje temperature zraka od 8 do 14 °C, dnevne vrijednosti između 15 i 18 °C.
PONEDJELJAK – Pretežno oblačno i nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu, naročito poslijepodne i navečer kada će kiša biti češća pojava. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na Kvarneriću poslijepodne umjereno i jako jugo uz mogućnost olujnih udara. Jutarnje temperature zraka od 5 do 11 °C, dnevne vrijednosti između 12 i 15 °C.
UTORAK – Pretežno oblačno i vrlo nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu, a ne smijemo isključiti ni mogućnost pojave lokalnih grmljavinskih pljuskova. Puhat će umjereno i jako jugo, na Kvarneriću uz mogućnost olujnih udara. Jutarnje temperature zraka od 9 do 13 °C, dnevne vrijednosti između 12 i 15 °C.

NAJČITANIJE