22.6 C
Poreč
Ponedjeljak, 21 lipnja, 2021
iVijesti banner
NaslovnicaAKTUALNOKOLAKUŠIĆ O COVIDU: “Suočeni smo s najopasnijom mafijom u povijesti, umjesto oružja...

KOLAKUŠIĆ O COVIDU: “Suočeni smo s najopasnijom mafijom u povijesti, umjesto oružja koristi medije”

“Suočeni smo s mafijom koja umjesto oružja koristi medije za provedbu kampanje straha. Posljednjih godinu dana gotovo svi mainstream mediji diljem Europe i svijeta objavljuju neistine, potpuno neistinite podatke o Covidu 19 možemo pronaći u gotovo svim medijima”, upozorio je u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić. 

On smatra da se iza toga kriju skriveni interesi. Iako ne precizira točno o kome se radi, sasvim je jasno da misli na farmaceutsku industriju i njene financijere.

“Suočeni smo s nastankom nove, moćne i beskrupulozne mafija, koja je opasnija od svih dosadašnjih oblika organiziranog kriminala. Zato se iste, neistinite informacija mogu se naći u svim medijima na svijetu. Jasno je da se radi o jednom te istom izvoru financiranja koji želi putem kampanje straha omogućiti njihovim financijerima da svake godine prodaju nekoliko milijardi svojih proizvoda. Budite svjesni, kampanja straha neće stati iz razloga zato što na kampanji straha žele zarađivati desetine milijardi svake godine,” upozorio je Kolakušić.

Izvor: Paraf

Foto: Youtube

NAJČITANIJE