0.8 C
Poreč
Utorak, 26 siječnja, 2021
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Konstituirana prva Vijeća mjesnih odbora Grada Pule

Konstituirana prva Vijeća mjesnih odbora Grada Pule

Nakon što su provedeni izbori za vijeća Mjesnih odbora i nakon objave njihovih konačnih rezultati jučer su u Gradskoj palači održane konstituirajuće sjednice za Vijeća mjesnih odbora Grada Pule koju je vodio zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek u pratnji pročelnika Ureda Grada Aleksandra Matića i pročelnice Upravnog odjela za financije i opću upravu Vesne Sajić. Konstituirano je ukupno 8 vijeća mjesnih odbora od njih 16 te su izabrani predsjednici vijeća čime su ostvareni preduvjeti za nesmetan daljnji rad u novom sazivu.

Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek čestitao je svim izabranim kandidatima na izboru i ulasku u vijeće te im je ujedno zaželio puno uspjeha u daljnjem radu. “Vjerujem da će naša suradnja biti na visokoj razini, da ćemo nastaviti čuvati naše dobre odnose, a sve u cilju daljnjeg razvoja naše Pule i unapređenja mjesne samouprave na području grada. Vrata gradske uprave svima su vam uvijek otvorena te vam želim puno uspjeha u vašem radu”, poručio je prisutnima zamjenik gradonačelnika.

Konstituirana su vijeća i izabrani predsjednici sljedećih mjesnih odbora:
Arena – predsjednik Klaudio Paljar
Busoler – predsjednik Daniel Deković
Gregovica – predsjednica Jelena Nikolić
Kaštanjer – predsjednik Valter Bilić
Monte Zaro – predsjednica Branka Daić Bursać
Monvidal – predsjednik Matija Rojnić
Stoja – predsjednica Žaklina Bekavac Širić
Stari Grad – predsjednik Kristijan Biteri

Detaljnije o sastavu novih vijeća svakog mjesnog odbora možete se informirati na službenim stranicama Grada Pule, u dijelu posvećenom mjesnim odborima. Sutra će se od 17 sati održati konstituirajuća vijeća za preostale mjesne odbore u gradu, a to su Sv. Polikarp-Sisplac, Šijana, Štinjan, Valdebek, Veli Vrh, Veruda, Nova Veruda i Vidikovac.

FOTO: Grad Pula

NAJČITANIJE