LOVRINOVIĆ: Možemo očekivati propusnice za sve, kao u Francuskoj. Naš ‘teklić’ slijepo slijedi Marcona

Sukob s narodom je neizbježan, smatra profesor.

– Francuska, bolje rečeno njezin predsjednik Macron, odlučio je ići do kraja u obračun sa svojim narodom i nametnuti mu totalnu kontrolu kretanja, a time i slobode. Naravno, pod krinkom brige za zdravlje naroda, smatra prof. Ivan Lovrinović iz stranke Promijenimo Hrvatsku, piše Paraf.hr 

– Od ponedjeljka će biti potrebna potvrda o cijepljenju, negativan PCR test ili potvrda o preboljenju covida-19 da bi se moglo ući u kafiće, restorane, kazališta ili sajmove te da bi se putovalo vlakom, zrakoplovom ili autobusom. Do sada su propusnice bile potrebne za bazene, muzeje i noćne klubove. Ubrzo to isto možemo očekivati i kod nas jer je jasno da HDZSDSS vlada slijede upravo Macrona, najavljuje Lovrinović.

– Prosvjednici su preplavili Francusku, a režimski mediji to nastoje umanjiti. Bijesni građani su vikali: “Macron, ne želimo tvoju propusnicu”, “Macron, ne želimo te više”, “Ne diktaturi.” Budući je nakon izlaska Britanije iz EU Francuska preuzela političko vodstvo, sada je jasno odakle vjetar puše, odnosno da je Macron onaj koji želi ne samo Francuzima već i svim članicama Unije nametnuti Covid diktaturu uz, naravno, pristanak lidera ostalih nacija koji su svi interesno vezani i pod kontrolom krupnog kapitala, a posebno onoga iz farmaceutske industrije koju kontroliraju banke i investicijski fondovi.

‘U Engleskoj druga priča’

Preko puta Francuske potpuno druga slika i priča; Engleska slavi Dan slobode, sve su mjere ukinute i postotak zaraženih pada. Englezi putuju slobodno u zemlji i izvan nje. Engleska ekonomija kojoj su predviđali krah bolje stoji u procesu oporavka od drugih u EU u uvjetima ove krize, ocjenjuje Lovrinović.

– U toj planetarnoj operaciji nove darvinističke ravnoteže čini se da su Australija, Francuska i Kanada otišle najdalje u diktaturi prema svojim narodima. Slučaj SAD je također zanimljiv; savezne države kojima upravljaju republikanci ukinule su mjere, a one s demokratskim vodstvom zadržale. Zato je sukob naroda s vlastodršcima koji imaju svoju agendu neminovan. Bogovi novca žele postati bogovi slobode, duha i tijela a konačno rješenje su našli u rukom dotjeranom virusu, odnosno “cjepivu”. Zato plandemija neće stati do konačnog obračuna s diktatorima i statistika je tu jedini meritorni pokazatelj zlouporaba, ističe Lovrinović.

– Najnovije statistike pokazuju da najveće širenje virusa imaju zemlje koje se zatvaraju i koje imaju najveći postotak cijepljenog stanovništva. To su predvidjeli i na to su upravo upozoravali i akademik Pavelić i dr.sc Sladoljev na našim okruglim stolovima koji su bili jedini izvor znanstvene istine i otpor režimu.

Kod nas, gledamo jučer Miru Bulja koji s pravom traži od stožeraša da na Alku mogu doći svi, jer je na otvorenom, jer je ljeto i nema nikakve opasnosti od epidemije. Jedina opasnost dolazi iz medija koji šire stvarnu zarazu, opasniju od virusne. On što je žalosno i bode oči jest da Bulja nije podržala njegova stranka – Most. Nadamo se da će ga podržati narod Cetinske krajine koji ne voli diktatore i muljatore.

I mi imamo svoga Macrona, iako je tek teklić i njegovoga trbuhozborca, ali se moramo konačno početi ponašati kao Francuzi koji su svjesniji da se za slobodu moraju žestoko boriti. VRIJEME JE’, zaključuje Lovrinović.

Izvor: Paraf.hr

8-8-2021 FOTO-yt