25.5 C
Poreč
Petak, 10 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Maja Lončarević je nova Kraljica Hrvatske.

Maja Lončarević je nova Kraljica Hrvatske.

Izbor za Kraljicu Hrvatske okupio je 14 finalistica iz cijele zemlje, a u Rovinju je krunu ponijela Maja Lončarević s otoka Raba. Jana Tomljanović iz Zagreba postala je prva, a Antonela Šoljić iz Dugog Sela druga princeza, donosi 24sata.

Rovinjski hotel Lone bio je središte ljepote i to upravo zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske. Izbor se držao uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja – krune Mediterana, kojega krasi i titula turističkog prvaka Hrvatske 2019. 12 kandidatkinja iz raznih dijelova Lijepe Naše predstavilo se u svom najboljem izdanju, pred publikom i stručnim žirijem.

Od ‘utješnih nagrada’, kraljicom fotogeničnosti proglašena je Martina Dovođa, kraljicom elegancije Petra Meglaj, kraljicom osobnosti Ana Grubišić, a kraljicom medija proglašena je Sarah Seifert, twerkerica koja je puno prašine podigla natječući se u Supertalentu, gdje su njezine plesne vještine podijelile žiri i publiku, a posebno ogorčena na njezino kontroverzno twerkanje svojedobno je bila Martina Tomčić.

NAJČITANIJE