22.5 C
Poreč
Srijeda, 23 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Mario Mlinarić je smislio 'pakleni plan' za treninge u izolaciji

Mario Mlinarić je smislio ‘pakleni plan’ za treninge u izolaciji

Kao alternativno rješenje za otkazane javne treninge, Mario Mlinarić je svima ponudio besplatni 25-dnevni online izazov koji je krenuo 16. ožujka, a interes je velik, donosi Gloria.

Svaki MM Trening na otvorenom privlači stotine sudionika iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva. Vikend treninzi u ožujku, u Opatiji su postali već tradicionalna priča uz dozu motivacije, pozitive, zdravlja, humora i prijateljstva za sve no iz mjera predostrožnih mjera za sada je trener Mario Mlinarić odlučio odgoditi skupne treninge do daljnjega zbog pandemije koronavirusa, no zato ima novu ideju.

Pokrenuo online izazov

Pozvao je sve da se priključe MM Trening online Izazovu “Zdrav život postaje navika” koji je namijenjen svim dobnim skupinama.

“Sada je više nego ikada bitno voditi računa o zdravlju. U trenutku kada zbog globalne pandemije svima prijeti mogućnost izolacije ponudit ćemo rješenje kako i u ovim uvjetima aktivno voditi računa o svom zdravlju i provoditi fizičku aktivnost”, ističe Mario.

“Bez obzira na trenutno događanje u svijetu čovjek nikada ne smije klonuti duhom, a ni tijelom. Konstantna borba, izazovi te pomicanje granica jednostavno su ljudima u krvi. Upravo zato smatram da je novi online izazov rješenje za svakodnevicu cijele obitelji. Trening se može odraditi uvijek i na svakom mjestu bez obzira na dob i spol. Apeliram na produžetak životne dobi te kvalitetniji i zdraviji život. Uteg koji uvijek imamo pri ruci je naše tijelo s kojim možemo svašta.

Problem bi mogao postati još veći ako se dogodi izolacija bez kretanja. Tri zlatna pravila – prehrana, trening i odmor. Moj savjet – pojačajte C vitamin, dosta voća i povrća i naoružajte se strpljenjem”, kaže Mario koji svoj MM Trening online izazov posvetio svima koji se žele pokrenuti, skinuti kilograme, steći naviku tjelovježbe i poboljšati svoj život.

Sve na jednom mjestu

“Preporučujem trening kao prevenciju zaštite od virusa kroz fizičku aktivnost, koju je moguće odraditi i u najmanjem prostoru u svom domu”, kaže Mario koji će od danas na Facebook stranici Mario Mlinarić objavljivati besplatne treninge, planove prehrane, jelovnike, savjete te vas motivirati da niti u jednom trenutku ne odustanete jer zdravlje je uvijek na prvom mjestu.

“Izolacija u domovima spaja kombinaciju televizije, hladnjaka i depresije. Uvijek moramo raditi na sebi, a putem treninga možemo puno promijeniti u dugoročnom smislu. Disciplina je tajna svega u životu. Postepenim mijenjanjem svojih navika mijenjamo fizički izgled, ali i svoj pogled na život. Svi volimo živjeti, ali rijetko razmišljamo o tome da svojim životima uveliko upravljamo sami. Jednostavno treba ustrajati i boriti se”, kaže Mario u čijem je izazovu sudjelovao i Tony Cetinsky.

NAJČITANIJE