17.7 C
Poreč
Utorak, 22 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Mile Kekin ulazi u Sabor?

Mile Kekin ulazi u Sabor?

Prema trenutnim rezultatima koalicija okupljena oko platforme Možemo! na današnjim izborima ostvarila je odličan rezultat. Osim u Zagrebu, gdje bi trebali dobiti tri mandata, ulazak u Sabor smiješi im se u još najmanje tri jedinice. Tako je prilično izvjesno da će ondje u idućem sazivu sjediti i jedan kandidat Možemo! iz sedme izborne jedinice.

MRTVA TRKA

Frontmen Hladnog piva zasad je u vodstvu, ali situacija je krajnje neizvjesna – u trenutku pisanja ovog teksta, za njega je preferencijalno glasalo 20.02 posto birača, dok je Borić dobila povjerenje njih 19,63 posto. Do konačnih rezultata potrebno je izbrojati još manje od 40 posto glasova u sedmoj jedinici.

Zanimljivo, treća po broju osvojenih preferencijalnih glasova ondje je Ivana Kekin, supruga Mile Kekina, koju je zaokružilo 5,24 posto birača. S obzirom na taj rezultat, očito je da u Saboru nećemo gledati članove obitelji Kekin. Bolje prolazi drugi poznati bračni par koji je izašao na izbore. Prema trenutnim rezultatima u prvoj i drugoj izbornoj, Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić ulaze u Sabor.

NAJČITANIJE