22.5 C
Poreč
Srijeda, 23 rujna, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ZABAVA Udruga MOT 08 iz Poreča sudjelovala na 8. Euro show dance challenge-u

Udruga MOT 08 iz Poreča sudjelovala na 8. Euro show dance challenge-u

Plešemo kako bi bili sretniji, kako bi se fizički razvijali i osjećali bolje, kako bi pokazali svoje umjetničke vještine, kako bi se družili, povezivali i odrastali njegujući prave vrijednosti.

Upravo to se događalo prošlog vikenda 26.listopada 2019. u Osijeku. 70 plesača Studia za izvedbene umjetnosti Mot-a 08, boravilo je u Osijeku gdje je sudjelovalo na 8. Euro show dance challenge-u. Natjecanje je  prošlo i ovaj put uspješno i plesačice udruge MOT 08 vratile su se kući sa 23 pehara, pregršt medalja, prepune lijepih dojmova i uspomena, stoji u priopćenju.

Skupine: Angels, Twinkle, Simple, Space, Aria, Fenix, Fame i Magic predstavile su se sa 24 koreografija od kojih je 23 nagrađeno peharom.

Ukupno je osvojeno petnaest prvih mjesta, pet drugih mjesta i tri treća mjesta.

Koreografija “Hey Pachucco”  Josipe Kalac priznata je i od strane žiria kao jedna od najboljih koreografija natjecanja i nagrađena je i “voucherom” za sljedeće natjecanje.

Plesačice studia za izvedbene umjetnosti MOT 08  je spojilo ugodno sa korisnim pa su nakon natjecanja posjetile i grad Vukovar.

Zahvaljujemo se roditeljima koji su  volontirali i pomagali voditeljima oko organizacije i djece, roditeljima koji su došli bodriti djecu čak do Osijeka te raznim donatorima (Vindija, Istarski supermarketi, Maraska, Zeleni signal, koji su nas opskrbili mandarinama, sokovima, vodom i keksima. Zahvala ide i poduzećima Frigoservis Šime i Stari rog d.o.o. koji su i financijski pomogli svojim donacijama, kažu iz Udruge.

NAJČITANIJE