25.1 C
Poreč
Nedjelja, 5 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT NAJAVA Koka-Umag | Pavković: Za ovu ekipu nema straha!

NAJAVA Koka-Umag | Pavković: Za ovu ekipu nema straha!

Nakon tri kola u Prvoj HŽRL rukometašice Umaga zauzimaju devetu poziciju i dojam je da bi ove godine možda mogle još koju stepenicu iznad, možda i probiti najbolji plasman ikad, šesto mjesto, piše istrasport.eu.

Trener Maros i djevojke zaista naporno treniraju, a poraz prošlog vikenda ne treba uopće isijavati ikakvu nervozu jer su Bjelovarke jedna od tri neporažene ekipe u prva tri kola i ozbiljan aspirant na mjesto koje vodi u europske izazove naredne sezone.

Ponajbolja Umažanka u tom susretu bila je Andrea Pavković koja je ovog ljeta najprije označena u rubrici „odlasci“ da bi nakon toga ostala „žuta“. Nakon utakmice s Bjelovarom rekla je:

„Nakon lanjske sezone odrađene u Umagu nisam sa sigurnošću mogla reći da ću se vratiti i ove sezone, ali uz dogovor s upravom i novim trenerom, opet sam tu. Jako sam sretna zbog toga, dobro sam upoznala grad, ne osjećam se strancem više pa mogu reći da sam i uklopila te dobro snašla. Grad mi se sviđa, ali definitivno su osjetu ugode pridonijeli poznanstva i prijateljstva koje sam stekla. Tu najveću ulogu igraju cure koje su mi osim terena i jako dobre prijateljice s kojima provodim 90% svog vremena. Da nema njih, mislim da mi ni grad ne bi bio toliko poseban“, iskreno je poručila Pavković pa se osvrnula na rukometni dio priče:

„Očekujem jako puno. Smatram da smo kvalitetna ekipa na čelu s dva odlična trenera. Pripreme smo odradile na visokom nivou kako su i tražili te mislim da smo zbog toga i dosta dobro ušle u sezonu. Pobjeda protiv Sesveta samo je potvrdila naša očekivanja. U susretima protiv Splita 2010 i Bjelovara smo izgubile bodove, ali nisam nezadovoljna onim što smo pokazale. Naravno, znam da imamo još prostora za napredak, kako ja osobno, tako i ekipa. Treneri nas dobro pripremaju u svim segmentima pa mislim da za ovu ekipu nema straha u nastavku prvenstva. Samo moramo nastaviti raditi kao dosad.“

Ovog vikenda Umažanke gostuju u Varaždinu, kod Koke: „Dobro ih poznajemo i pripremamo se za njih. Dobra su ekipa, ali da su kvalitetnije od nas, morat će pokazati na terenu. Mi smo fokusirane na sebe i svoju igru te vjerujem da ako se budemo držale dogovora, kako će konačni rezultat biti na našoj strani. Motivirane smo i željne nove pobjede tako da ćemo u petak dati sve od sebe da to i realiziramo.“

PRVA HŽRL – 4. KOLO

11-10-2019
Koka
Umag
12-10-2019
Osijek
Lokomotiva
12-10-2019
Sesvete Agroproteinka
Virovitica
12-10-2019
Split
Dugo Selo
12-10-2019
Bjelovar
Murvica
12-10-2019
Sinj
Zrinski
12-10-2019
Podravka Vegeta
Dalmatinka

NAJČITANIJE