6.3 C
Poreč
Četvrtak, 2 travnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Nizozemski biciklista Olav Kooij osvojio je i 21.Trofej Poreča

Nizozemski biciklista Olav Kooij osvojio je i 21.Trofej Poreča

Nakon 3:28:32 sata pedaliranih u sedam krugova na trasi 156 kilometara 21.utrke Trofej Poreča, od Poreča do Tara i Labinca, te cilja u Taru, član nizozemske ekipe Jumbo Visma Development Team, Olav Kooij, prvi je «uletio», u grupi od pet biciklista, u ciljnu ravninu 21. Trofeja Poreč «nacrtanu» u Taru.

S istim vremenom drugo mjesto osvojio je  Gašper Katrašnik član ekipe Adria Mobil iz Slovenije a treći je ciljnom ravninom, s istim vremenom pobjednika, Tilen Finkšt iz ekipe Gusto Santic iz Slovenije.

Pobjednički trofej pobjedniku Olavu Koolj, koji je prošle srijede osvojio i Trofej Umaga, uručio je direktor Turističke zajednice Poreča Nenad Velenik.

Na 21. trofeju Poreč, kojeg je organizirao BK Meridiana Kamen Team iz Pazina,   nastupilo je 29 ekipa  iz Europe, SAD-a i Kolumbije, sa 170 biciklista.

Biciklistička događanja, sjajna ovogodišnja turistička promotivna aktivnost u Istri, nastavlja se idućeg tjedna. U srijedu, 12. ožujka u Umagu će biti održan prolog etapnog 17.Istarskog proljeća koji će do 15. ožujka, u tri etape, «juriti» istarskim prometnicama s ciljem u Umagu. (iV)

« 1 od 24 »

 

 

NAJČITANIJE