10.2 C
Poreč
Četvrtak, 20 veljače, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Novigrad: tri bronce na međunarodnom stolnoteniskom turniru

Novigrad: tri bronce na međunarodnom stolnoteniskom turniru

Povodom  proslave “Sv.Martina“ u četvrtak 07.11.2019. godine, Stolnoteniski klub “Vrsar“ i Grad Vrsar bili su domaćini prigodnom međunarodnom stolnoteniskom turniru koji je okupio više od pedeset natjecatelja i natjecateljica u svim dobnim kategorijama, prenosi Naša Bujština.

U mlađim kategorijama, za Stolnoteniski klub “Novigrad“ nastupili su Leonora Petek, Raul Dominik Holik i Liam Labinjan dok je u kategoriji veterana nastupio trener novigradskog kluba Zoran Holik. Odličnom igrom Leonora i Raul uspjeli su osvojiti brončana odličja dok je Liam sa dva poraza završio natjecanje u skupini.

Na samom kraju  turnira, lijepom gestom organizatora, svim natjecateljima u mlađim kategorijama podijeljena su sportska odličja.

U kategoriji seniora i veterana nastupilo je više od tridesetak natjecatelja iz Italije, Slovenije, Njemačke i Hrvatske, a za novigradski klub nastupio je Zoran Holik, koji se u najbrojnijoj skupini veterana (kat.50 +), među deset natjecatelja, uspio domoći bronce.

Turnir je završio zajedničkim druženjem i večerom koju je domaćin  osigurao za sve natjecatelje i natjecateljice.

NAJČITANIJE

Smatrate li da Nivio Stojnić, bez obzira na ispriku, treba nakon seksističko – vulgarnog ispada podnijeti neopozivu ostavku ili smatrate da i dalje može obnašati dužnost načelnika Općine Tar Vabriga?