23.3 C
Poreč
Srijeda, 5 kolovoza, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Novigrađani 15. srpnja počinju pripreme s novim trenerom

Novigrađani 15. srpnja počinju pripreme s novim trenerom

NK Novigrad uspio je u prošloj sezoni koja nije bila sukladna očekivanjima izbjeći ispadanje u četvrti nogometni rang, ali je svejedno „raskrstio“ sa sada već bivšim trenerom Ivanom Kukučkom.

Novigrađani u novu sezonu ulaze samo s jednim ciljem, a to je ulazak u Drugu HNL na što ih gotovo pa primoraju ljudi koji su u teškim trenucima stali iza kluba.

Iako je situacija dosad mogla biti komotnija, Novigrađani će ubrzo predstaviti novog trenera s kojim je načelno sve dogovoreno i koji bi 15. srpnja trebao povesti momčad u novo prvenstvo.

Direktor kluba Zvonimir Hodak trenutno ima težak posao selekcioniranja kadra za Treću HNL Zapad, a veliki broj igrača koji se „nudi“ ne čudi kada se zna da su u proteklih godinu i pol iz Novigrada ozbiljne transfere ostvarili Belaković, Pilj, Nemec, Todorov i Živković.

Ambicije su velike, a Novigrad sredina u kojoj pretežno obitavaju profesionalci pa ne treba dvojiti da bi „crveni“ sa sjeverozapada Istre u novoj sezoni mogli biti jedni od glavnih pretendenata na naslov prvaka u Trećoj HNL Zapad.

Izvor i foto: istrasport.eu

NAJČITANIJE