4.7 C
Poreč
Petak, 4 prosinca, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Odbojkašice Poreča nisu imale snagu suprostaviti se odbojkašicama Marina Kaštela

Odbojkašice Poreča nisu imale snagu suprostaviti se odbojkašicama Marina Kaštela

Jedan sat i deset minuta trajao je susret odbojkašica Poreča i Marina Kaštela u porečkoj dvorani Veli Jože bez prisutnosti gledatelja nakon što je Uprava kluba, prije odluke državnog Stožera, donijela odluku da će odbojkašice OK Poreč igrati utakmicu bez podrške svojih navijača.

Kaštelanke su dosta lako dobile tri seta protiv Porečanki, kojima treba još vremena da stabiliziraju i učvrste svoju igru.

U prvom setu Porečanke su uspjele «osvojiti» samo 13 poena u setu s rezultatom 13:25 za Kaštelanke koje su pobjegle Porečankama na 21:8 pa završetak prvog seta nije bio upitan.

U drugom setu odbojkašice Poreča uspjele su izborit 11 poena (11: 25) a u trećem setu 17 poena, koji je završio s rezultatom 17 :25 za Kaštelanke.

Prijem servisa odbojkašica Poreča bio je dosta “tanki” a ni blokada smečeva Kaštelanki, kao ni “čuvanje” svojeg bloka nije bilo na zadovoljavajućoj razini.

Nakon četvrtog odigranog kola odbojkašice Poreča su na posljednjem mjestu tabele.

OK Poreč–OK Marina Kaštela 0:3 (13:25,

11:25, 17:25)

Super liga-žene- prvi krug. Dvorana Veli Jože. Suci Ana Stipanićev Matačić i Tota Dalibor.

OK POREČ: Brnčić, Banko, Burilo, Vekić, Momić, Poropat, Pauletić, Gržerić, Plazanić, Curać, Katalina.

OK MARINA KAŠTELA:Botić, grizelj, Rožić, Dežulović, Kalman, Teklić, Zdilar, Barać, Vukić, Zdilar J., Ćurak, Apostolski. (iV)

NAJČITANIJE