OGLASIO SE STOŽER KOJEM VJERUJE TEK 9% GRAĐANA! Urnebesni komentari: ‘Trebaju li i životinje imati potvrde?’

Stožer civilne zaštite , kojem prema zadnjem istraživanju vjeruje tek 9 posto građana, danas je imao presicu. Najzanimljivoje od svega su komentari koje su izazvali na društvenim mrežama i web portalima. Oni jasno odražavaju što ljudi misle o HDZ-ovom stožeru i korona mjerama. 

Stožeraši su pred medijima nastavili po starom. Red prijetnji pa red nagovaranja na cijepljenje.

– Uočavamo da se neki naši sugrađani planiraju cijepiti na jesen. To je pogrešno. Cjepivo štiti barem osam mjeseci. Ako sada primimo cjepivo, mirni smo do proljeća, rekao je Beroš.

-U zadnja 24 sata imamo 113 novih slučajeva. U bolnici je 313 pacijenata, 25 ih je na respiratoru. Preminula su tri pacijenta. Obzirom na povoljnije trendove, iako još nije vrijeme za potpuno opuštanje, nakon niza razgovora, pripremljena je odluka o mjerama od 1. srpnja. To je još veće otvaranje, ali povezano sa stvaranjem uvjeta za siugrnost ljudi. Osobe koje su cijepljenje ili preboljele ili imaju negativan test imaju mogućnost raditi i biti na okupljanjima bez ili uz manji opseg epidemioloških mjera. Od idućeg tjedna će biti omogućeno da se na pametnim telefonima može instalirati aplikacija koja će momentalno očitati QR kod s digitalne potvrde – kazao je  Božinović.

-Ne želimo nikoga plašiti, ali postoji mogućnost 4. vala. Imate situacija gdje su neke zemlje najavile otvaranje ali to su odgodile.. Portugal je do prije samo nekoliko tjedana bio prvi na listi incidencije, imali su najmanju, bitno je kad se opuštamo da radimo to na pametan način, a najpametniji način je da se cijepimo, rekao je.

A ovo su komentari građana:

Kada će biti javno smaknuće onih što se nisu cijepili?

Znači, ako si skroz zdrav, ali nisi cijepljen ne smiješ na okupljanja, ali ako si cijepljen smiješ na okupljanja makar imao ebolu. Ima smisla.

Očekujem da iduće godine cijepljene oslobode plaćanja poreza, režija, podijele im vaučere za ljetovanje i skijanje i uvedu tramvaje za njih, ili bar kola.

Kako mislite najmanje 8 mjeseci štiti ako je ispitano kao što tvrdite onda bi trebali valjda točno znati.

Ha,ha,ha mirni ste do proljeća i onda opet na treću dozu i tako svake godine…

Tko odgovara za nuspojave cjepiva na koje nas nagovarate?

Kolko kosta test u Hrvatskoj, i kome idu pare od tog testa???? evo u njemackoj na svakom koraku besplatni testovi. pa tako i 150 metara od mog stana, na parkingu od lidla. samo treba online termin napravit i besplatno se dođeš testirat.

Ode virus na godišnji do 13.08.

Niti sam prebolio niti sam cijepljen niti cu se testirat i idem gdje hocu i okupljam se s kim hocu i kad hocu.

Plandemija.

Jedu g-ovna, ja sam prebolio i nedaju covid putovnicu ako ti ne gurnu i ne razbiju zid sinusa sa PCR om..oni sami neznaju šta vrijedi a šta ne.. sve protuustavno HDZ shranja.

Kao sto sam rekao manevarski prostor za necijepljene je sve uzi,uskoro ce ostat samo mrvice…nisam cijepljen,ali vidim sto nas ceka…vec su pocela dogadjanja u Istri gdje moras radit test od 250 kn da bi usao, a ulaznica 100 kn tako da trosak za necijepljene je 350 a cijepljene 100 kn i to je realnost,na zalost.

Izvor: Paraf

Foto: Yt