25.5 C
Poreč
Petak, 10 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Okončano osmo izdanje vratarskog kampa “Vratari Istra”

Okončano osmo izdanje vratarskog kampa “Vratari Istra”

Goran Vujica je sa svojim razvojim kampom „Vratari Istra“ stigao do osmog izdanja koje je završilo jučer. U organizaciji NK Veli Vrh i Škole za vratare „Vratari Istra“ proveden je kamp u trajanju od 21. do 24. kolovoza, a na kojem je sudjelovalo 34 golmana iz cijele Hrvatske.

Ukupno je odrađeno 12 treninga, odnosno svaka grupa po šest, a s njima je radilo deset trenera. Cijeli je program odrađen u cjelosti, usprkos velikim vrućinama.

Pojedini polaznici obavili su i prve intervjue u svojoj karijeri koji su sastavni dio video priče koju je o kampu napravio polaznik Mihael Petrović. Uz veliku motiviranost za učenjem mladi vratari još jednom su nam pokazali da ovakvi projekti imaju smisla jer se uz dobar rad i iskrene osmjehe stvaraju nova prijateljstva.

“Zahvaljujem se ovim putem trenerima Aci, Cindri, Lovri, Jošku, Patriku, Nevenu, Vanja, Borni i Keni jer bez njih ovako zamišljeni treninzi ne bi bili provedivi. Zahvaljujem se i svojoj supruzi Jasmini, bez koje ne bi imali ovakve fotografije. Hvala roditeljima, bakama i djedovima, tetama i svim ostalima koji su izdržali ovu vrućinu i ovakav raspored treninga zbog svoje djece”, rekao je na kraju Goran Vujica, glavni organizator kampa.

Izvor i foto: istrasport.eu

NAJČITANIJE