11 C
Poreč
Utorak, 25 veljače, 2020
iVijesti banner
Naslovnica SPORT Pazinjani kreću večeras, momčad snažnija nego lani

Pazinjani kreću večeras, momčad snažnija nego lani

Nogometaši Pazinke s pripremama za novu sezonu kreću u ponedjeljak, 22. srpnja pod ravnanjem Mirka Matike, trenera s kojim uspješno „plove“ već nekoliko sezona. Prijelazni rok za Pazinjane bio je veoma uspješan.

Naime, više su se bavili zadržavanjem svojih glavnih vedeta, nego dovođenjem igrača u kadar. Tako će i u sljedećoj sezoni Mate Ivetić koji je bio na „metama“ Rijeke i Istre 1961 ostati u klubu, kao i Igor Lepinjica kojeg su, da ne nabrajamo, tražili gotovo svi iole višerangirani klubovi u Istri.

Povratnik u pazinsku svlačionicu trebao bi biti Ivan Batel, dojučerašnji ofenzivac Žminja gdje je u prošloj sezoni pokazao da mu nije mjesto u Prvoj ŽNL te bi u narednoj trebao biti veliko pojačanje za momčad Mirka Matike.

Uz njega, novak u kadru Pazinjana je i Aleks Buršić, lani prvi strijelac supetarskih prvaka u Trećoj ŽNL Jug koji bi trebao pokušati prilagoditi se na nešto veći ritam trećeligaškog društva.

Izvor i foto: istrasport.eu

NAJČITANIJE

Smatrate li da Nivio Stojnić, bez obzira na ispriku, treba nakon seksističko – vulgarnog ispada podnijeti neopozivu ostavku ili smatrate da i dalje može obnašati dužnost načelnika Općine Tar Vabriga?