4.7 C
Poreč
Utorak, 9 ožujka, 2021
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Pfizer „istražuje“ slučaj prethodno zdrave žene s teškim nuspojavama nakon primanja njihovog...

Pfizer „istražuje“ slučaj prethodno zdrave žene s teškim nuspojavama nakon primanja njihovog cjepiva

Brant Griner objavio je apel na Facebooku prošlog tjedna, nakon što je njegova majka nekoliko dana nakon uzimanja cjepiva počela imati ozbiljnih zdravstvenih problema. Griner je podijelio video kako se njegova majka nekontrolirano trese dok pokušava hodati, koristeći se obližnjim zidovima i vratima kako bi se pridržala dok je koračala naprijed.

Mami je danas još gore i još uvijek nemam odgovore od liječnika kako to popraviti. Molim vas molite za nju. Ne mogu podnijeti da mamu vidim ovako. To me tjera u plač znajući da joj nikako ne mogu pomoći. Molim vas, nemojte uzimati cjepivo protiv covid19“, napisao je.

Naglasio je da je mama bila željna uzeti cjepivo jer je željela učiniti sve da smanji šansu širenja virusa na vlastite starije roditelje.

Griner je majku opisao kao „vrlo zdravu“ 45-godišnjakinju koja nikada prije nije patila od bilo kakve ozbiljne bolesti ili zdravstvenog stanja. Prema njegovim riječima, probudila se s glavoboljom dan nakon što je primila cjepivo.

Nekoliko dana kasnije, počela je patiti od „pokreta sličnih napadajima“ na lijevoj nozi. Četvrtog dana nije imala kontrolu nad nogama i hitno je prebačena u bolnicu.

Bolnica je utvrdila da je doživjela „neurološku reakciju“, rekao je, dodajući kako liječnici vjeruju da je zdravstveno stanje uzrokovano „metalima u cjepivu“.

Izvor: Tribun.hr

Foto: Al Jazeera

NAJČITANIJE