25.5 C
Poreč
Petak, 10 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica CRNA KRONIKA Pijan izazvao prometnu nesreću pa napustio mjesto događaja

Pijan izazvao prometnu nesreću pa napustio mjesto događaja

Novčanom kaznom od 16.500 kuna te zabranom upravljanja automobilom u trajanju od šest mjeseci, kažnjen je vozač koji je pijan izazvao prometnu nesreću pa napustio mjesto događaja

Pazinska je policija radi više prometnih prekršaja prijavila 27-godišnjeg slovenskog državljanina. Naime, u subotu, 24. kolovoza oko 19.45 sati, 27-godišnjak je pod utjecajem alkohola o 1.77 promila upravljao automobilom BMW, slovenske registarske oznake te je prilikom izlaska iz kružnog toka u  Ulicu 43. istarske divizije, zbog neprilagođene brzine kretanja, sletio van ceste i udario u prometni znak. Nakon prometne nesreće, vozač je napustio mjesto događaja, krećući se ulicom Buraj u suprotnom ili zabranjenom smjeru, gdje su ga nakon pola sata pronašli i uhitili policijski službenici.

Protiv vozača je radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu, koji mu je izrekao novčanu kaznu od 16.500 kuna i zabranu korištenja vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od šest mjeseci.

Izvor: PU Istarska

NAJČITANIJE