13.9 C
Poreč
Petak, 29 svibnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO Policija poziva svjedoke prometne nesreće u Puli

Policija poziva svjedoke prometne nesreće u Puli

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće, koja se dogodila na raskrižju Ulica Bartolomeo dei Vitrei, Zagrebačke i Stankovićeve ulice, policija poziva svjedoke nesreće

Policija traži svjedoke prometne nesreće, koja se dogodila 20. svibnja oko 15.50 sati u Puli,  u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 28-godišnji državljanin Srbije upravljao automobilom Volkswagen, pulske registarske oznake, kolnikom Ulice Bartolomeo dei Vitrei. Dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom i Stankovićevom ulicom , vozač je ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo te se sudario s automobilom Alfa Romeo, pulske registarske oznake kojim je kolnikom Zagrebačke ulice upravljao 49-godišnjak, dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo. U prometnoj nesreći putnici iz Volkswagena 29-godišnjakinja i dijete su lakše ozlijeđeni.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na istarska@policija.hr.

 

NAJČITANIJE