20.7 C
Porec
Petak, rujan 20, 2019
iVijesti banner
Naslovnica CRNA KRONIKA Policija razriješila okolnosti smrti muškarca u Puli

Policija razriješila okolnosti smrti muškarca u Puli

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 26-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti.

Naime, 7. lipnja u poslijepodnevnim satima, u stanu u Tršćanskoj ulici u Puli, pronađen je mrtav 57-godišnji muškarac, a obavljenom obdukcijom utvrđeno je kako je preminuo zbog krvarenja unutar glave. Policijski službenici odmah su započeli provoditi izvide u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti smrti 57-godišnjaka te su ubrzo pronašli odgovornog počinitelja. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila kako je 7. lipnja oko 3.15 sati, u parku Monte Zaro, 26-godišnjak fizički napao 57-godišnjaka, odnosno zadao mu udarce u glavu, uslijed čega je muškarac zadobio krvarenje te je tijekom dana preminuo u stanu.

Time je 26-godišnjak počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti, dakle drugog je teško ozlijedio i prouzrokovao njegovu smrt. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 13. lipnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Foto: Ilustracija

NAJČITANIJE

- Advertisement -