25.5 C
Poreč
Srijeda, 8 srpnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica ISTRA Poreč je domaćin 4.međunarodnog sajma ribarstva, ribarske opreme Crofish

Poreč je domaćin 4.međunarodnog sajma ribarstva, ribarske opreme Crofish

Od petka do nedjelje, 22. do 24. studenog o.g. Poreč je domaćin, u organizaciji Obrtničke komore IŽ, četvrtog izdanja Međunarodnog sajma ribarstva, ribarske opreme, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi koji će se održati u dvorani na Žatiki.

Na površini od 2.800 četvornih metara zatvorenog i 1.000 četvornih metara izložbenog otvorenog prostora posjetiteljima će se predstaviti 95 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke i Španjolske koji zastupaju više od 280 svjetskih brendova iz asortimana sektora ribarstva, opreme za profesionalni i sportski ribolov, plovila i nautičke opreme.

Cilj sajma je, kako je naglašeno na tiskovnoj konferenciji, na jednom mjestu okupiti i predstaviti sve zainteresirane gospodarske subjekte u djelatnosti ribarstva, akvakulture, sportskog ribolova u ozračju međunarodne i međuregionalne suradnje, važnog činitelja u razvoju morskog ribarstva i akvakulture.

Tijekom trodnevnog trajanja 4. Crofisha bit će održana stručna predavanja, okrugli stolovi ali i Cooking Show te Kup Istre u podvodnom ribolovu i regata Crofish u jedrenju u klasi optimist.

Četvrto izdanje sajma Crofish bit će otvoreno u petak 22. studenog, točno u podne, a vrata sajma će tijekom tri dana, od petka do nedjelje, za besplatni ulaz posjetitelja na sajam biti otvorena od 12 do 19 sati. (iV)

NAJČITANIJE