18.2 C
Poreč
Petak, 5 lipnja, 2020
iVijesti banner
Naslovnica AKTUALNO POREČ: Prijavite se na besplatnu edukaciju Turističke akademije

POREČ: Prijavite se na besplatnu edukaciju Turističke akademije

U suradnji Grada Poreča-Parenzo, START-UP Udruge za poticanje poduzetništva i zapošljavanje mladih ljudi te Turističke zajednice Grada Poreča, u Poreču će se po prvi puta održati Turistička akademija, besplatna dvodnevna edukacija namijenjena malim iznajmljivačima.

Edukacija će se održati 9. i 10. travnja 2019. u Obrtničkom domu, u vremenu od 16 do 20 sati, a program akademije obuhvatit će sva područja važna za uspješno poslovanje u turizmu.

Edukacije će držati neki od vodećih autoriteta u turizmu u Hrvatskoj, a ˝iz prve će ruke˝ biti predstavljene brojne uspješne turističke priče s ciljem razvoja potrebnih kompetencija sadašnjih iznajmljivača i onih koji to žele postati. Sudionici će tijekom programa imati priliku upoznati ostale dionike iz turizma i druge iznajmljivače, razmijeniti iskustva te steći nova znanja i vještine. Osim iznajmljivačima, akademija je namijenjena i poduzetnicima, studentima, profesionalcima, kao i svima onima koji žele upoznati nove trendove u turizmu.

Broj sudionika je ograničen, a prijave se mogu izvršiti putem linka. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj 098 965 2335.

Izvor i foto: porec.hr

NAJČITANIJE